Polar aktiemodellen

Ter ere van het 60 jarig jubileum dat de fabriek dit jaar viert, zijn er een aantal speciale uitvoeringen samengesteld. De Polar aktiemodellen Blueline en Blackline vormen een eerbetoon aan de geschiedenis van Polar.

De allereerste Polar caravan werd gebouwd als een hobbyproject in een schuur in Junselevallen en was klaar voor gebruik in de zomer van 1964. Het doel was een goed geïsoleerde caravan te maken die het hele jaar door gebruikt kon worden en in dat opzicht overtrof hij de verwachtingen. Uit dit timmerproject ontstond een nieuw bedrijf en zo werd Polar een succesvolle pionier in de caravanindustrie. In de jaren 1970 kwam de Polar 470 – Zwedens best verkochte caravan aller tijden.

Polar aktiemodellen Blueline en Blackline

Deze caravan was één van de inspiratiebronnen voor de Black Line 730 jubileumcaravan, een stijlvolle en ultramoderne premium caravan met retroaccenten. Onze exclusieve jubileummodellen zetten Polar’s traditie van innovatie en technologie voort. Onze caravans geven u een luxe, volledig uitgerust vakantiehuis met alle comfort. De Blue Line is de essentie van Polar, met kwaliteit en hoge normen, leverbaar in drie goede indelingen. De 590 FWA is uit voorraad leverbaar. De BlackLine is voor diegenen die een onderscheidende premium caravan willen met nog een beetje extra. Uitbundig van binnen en van buiten, leverbaar met enkele bedden of twee-persoons bed. Maar welk van de aktiemodellen u ook kiest, u krijgt een caravan die perfect is om jarenlang mooie herinneringen te maken!

Polar Blueline

Polar Blueline

Het jubileummodel is voorzien van gladde buitenbeplating met onmiskenbare retro-striping. Van binnen rijk uitgevoerd met de meest gevraagde extra’s.

Polar Blackline

Ons topmodel Niets is hier te gek! Als eerste caravanfabrikant ooit, bieden we een keuken met oven en magnetron van volledig formaat en een dubbele koelkast. Niet te vergeten de vele luxueuze details die u vindt aan binnen- en buitenzijde van deze bijzondere caravan.