Polar caravans

Afkomstig uit Dorotea, de Zuidpoort van Zweeds Lapland, zijn de Polar caravans bij uitstek geschikt voor Scandinavische weersomstandigheden. Tot minus 45 graden blijft het leefklimaat gegarandeerd aangenaam in uw caravan, dankzij de perfecte luchthuishouding in combinatie met de Alde Compact 3020 vloeistofverwarming. De verwarming, boiler en vloerverwarming functioneren op gas en/of elektra. Om de kwaliteit van dit Zweedse topproduct te onderstrepen biedt Polar u naast de twee jaar algemene garantie maar liefst zeven jaar garantie op waterdichtheid (mits jaarlijks gratis vochtcontrole wordt uitgevoerd).

Polar standaard uitrusting

De zeer complete standaard uitrusting omvat o.a. lichtmetalen velgen, stabilisatorkoppeling, panorama-dakluik, skiluik onder de rondzitgroep, digitale tv-antenne, buitenaansluiting voor 12V/220V/TV, 4 pits-kooktoestel met afzuigkap, sfeerverlichting, plafonniere met dimmer, bedden uitgerust met lattenbodems, binnenvering matrassen met topper en beddensprei.

Daarnaast zijn de Polar caravans uitgerust om geheel “self supporting” te kunnen kamperen, met volledig 12V systeem, accu en oplaadinstallatie. Uiteraard voorzien van bedieningspaneel, niveaumeters voor accu, vers- en afvalwater, aardlekschakelaar en zekeringautomaat.

Alde verwarming

Polar caravans zijn natuurlijk voorzien van de Alde Compact 3020 vloeistofverwarming. Dat houdt in dat rondom de caravan langs de wanden van de caravan convectoren zijn gemonteerd, waar door heen de koelvloeistof stroomt. De Alde ketel kan deze vloeistof verwarmen met de gasbrander, of met het 230V element (instelbaar op 1,2 of 3 kW). Geïntegreerd in dit systeem is de warm water boiler, en vloeistofvloerverwarming. Dit alles is instelbaar op het digitale bedieningspaneel, dat o.a. ook de buitentemperatuur aangeeft. Vloeistofverwarming is speciaal voor de “echte” wintersport, met temperaturen tot minus 40 zoals in Scandinavië iedere winter voorkomen! Betere luchtcirculatie, minder condensvorming, ook niet in de “moeilijke hoekjes”, geen gedwongen luchtverplaatsing zoals bij een Truma kachel maar een aangenamere stralingswarmte. En u stookt nog zuiniger ook…!

Veel persoonlijke keuzemogelijkheden

Grote of compacte keuken, 4-pits kooktoestel met of zonder oven, grill, magnetron, aan u de keus. Wenst u een compacte toiletruimte met cassettetoilet en wasbakje in een ruimte, of gaat u voor een de luxe van een echte douchecabine, was/kleedruimte en cassettetoilet over de hele breedte van de caravan? Tevens kunt u uit diverse bekledingsvarianten (in stof of leder) kiezen, zodat u de caravan naar uw eigen smaak kunt inrichten! Kenmerkend aan de Scandinavische caravans zijn de ruime zitgroepen, met perfect gevormde kussens voorzien van de comfortabele Bultex vulling.

Interieurontwerp

Hoe hoe uw caravan aangekleed en uitgerust wilt hebben, is geheel uw eigen keus. We hebben een ruime standaard uitrusting, en keus uit vele opties waarmee u gegarandeerd tevreden zult zijn. Met keus uit diverse stofcombinaties is er altijd iets passend bij uw stijl. In de zitgroep kunt u ook kiezen voor lederen bekleding – voor extra luxe. En natuurlijk keus uit diverse vitrages en gordijnen. De hout-look vloer past er altijd bij. Wenst u tegeleffect? Deze is optioneel verkrijgbaar.

Een licht, makkelijk schoon te houden wandbekleding is standaard in de keuken. Voor extra keuken-uitstraling kunt u ook kiezen voor het lichtgrijze of antracietgrijze tegeldecor op de keukenachterwand.

Ook al de standaard uitrusting zeer uitgebreid en omvat het alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie; u kunt niettemin nog steeds kiezen uit diverse optionele extra’s. Niet alleen het interieur is bepalend voor uw fijne vakantietrip, met onze exterieur opties maakt u uw Polar caravan nog mooier, flexibeler en praktiser.

Het programma van Polar caravans omvat bijna 40 verschillende indelingsvarianten, van 5.20 tot 8.40 meter opbouwlengte. Voor elke gezinssamenstelling is dus wel een geschikte indeling beschikbaar. Vaste bedden, dwars, Frans, 2×1-persoons, stapelbedden: mogelijkheden te over!

Opbouwlengtes

Polar 3 series:

Bij Polar heeft u keus uit 3 uitrustingsniveau’s:

Polar Original. De Polar zoals deze sinds 1964 is geëvolueerd tot de huidige standaard. Alle opties zijn mogelijk.

Polar Selected. Als de Original, maar standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s zoals gasoven én magnetron, vrije keus in bekledingstof, vloerbedekking en keukenafwerking. Voorzien van Polars unieke `Polar Connect` waarmee u met een app uw caravan kunt bedienen. Maar ook hordeur, Heki-2 dakluik, buitengasaansluiting en nog veel meer zijn inbegrepen. Alle opties mogelijk.

Polar Customized. Als de Selected, met nog meer extra’s zoals keus uit leren bekleding, een centraal stofzuigsysteem, 2 pits gascomfort naast de 2 pits inductieplaat. De Polar Customized heeft een exclusieve kleurstelling in striping en achterwand. Bij deze Polar zijn klantaanpassing mogelijk zoals meubelaanpassingen buiten de normale opties. Bij de Polar Customized is support van de constructie afdeling van idee tot productie. De Polar Customized is de meest complete en exclusieve Polar ooit!


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!