Polar 730

De favoriet voor een lang verblijf! De Polar 730 is de perfecte caravan als u van plan bent om hem een ​​tijdje, misschien wel een heel seizoen, in de bergen of op een zomerkampeerplaats te stallen. De 730 heeft voldoende ruimte voor skischoenen en winterkleding, of alles andere spulletjes die u maar nodig zou kunnen hebben. De caravan is echt een tweede huis waar je comfortabel kunt wonen met goed geproportioneerde ruimtes en comfort. Onder de plattegronden kun je bijvoorbeeld een kinderkamer met stapelbedden kiezen, zodat de kinderen een knus hokje hebben om in te vertoeven. Binnenkijken in zo’n tiny house op wielen? Klik dan hier!

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 730.

Ouderwets vakmanschap is altijd modern! Polar produceert sinds 1964 caravans en de brede en diepe ervaring zie je in elk detail terug. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles is zorgvuldig doordacht. De caravans worden grotendeels met de hand gebouwd in Dorotea in het noorden van Zweden, waar de fabriek een eigen timmerwerkplaats heeft. Doordat ook het interieur ter plaatse wordt gebouwd, heeft Polar de productie volledig in eigen hand en kan het garant staan ​​voor de beste caravans op de markt.

Polar garantie

Als eigenaar van een nieuwe Polar heb je altijd 2 jaar garantie op het nieuwe voertuig en 7 jaar waterdichtheidsgarantie (mits jaarlijks de waterdichtheidscontrole is uitgevoerd). Polar caravans staan ​​bekend om hun lange levensduur. Maar liefst 80% van alle Polar caravans die ooit zijn gemaakt, rijdt nog steeds op de weg. Er is dus ook een ongewoon groot aanbod van reserveonderdelen leverbaar; de oudste reserveonderdelen zijn nu van 1977.

Polar winterluxe