Polar 730

Polar 730

De favoriet voor een lang verblijf! De Polar 730 is de perfecte caravan als u van plan bent om hem een ​​tijdje, misschien wel een heel seizoen, in de bergen of op een zomerkampeerplaats te stallen. De 730 heeft voldoende ruimte voor skischoenen en winterkleding, of alles andere spulletjes die u maar nodig zou kunnen hebben. De caravan is echt een tweede huis waar je comfortabel kunt wonen met goed geproportioneerde ruimtes en comfort. Onder de plattegronden kun je bijvoorbeeld een kinderkamer met stapelbedden kiezen, zodat de kinderen een knus hokje hebben om in te vertoeven. Binnenkijken in zo’n tiny house op wielen? Klik dan hier!

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 730.

Ouderwets vakmanschap

Ouderwets vakmanschap is altijd modern! Polar produceert sinds 1964 caravans en die ervaring zie je in elk detail terug. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles is zorgvuldig doordacht. De caravans worden grotendeels met de hand gebouwd in Dorotea, in het noorden van Zweden, waar de fabriek een eigen timmerwerkplaats heeft. Doordat ook het interieur ter plaatse wordt gebouwd, heeft Polar de productie volledig in eigen hand en kan het garant staan ​​voor de beste caravans op de markt.

Gebouwd door experts zodat je kunt genieten van avonturen en het leven ten volle beleeft. Je kunt met een gerust hart een Polar kopen. Wij zijn zelf enthousiaste caravanners, en we ontwerpen en bouwen onze caravans volgens onze eigen hoge normen. We weten hoe essentieel de keuken is voor het bereiden van een lekkere maaltijd voor het gezin na een dag op de skipistes. En hoe fijn het is om natte
skischoenen en wandelschoenen op te kunnen bergen in het verwarmde schoenenvak. Je zult merken dat we de de zitgroepen aan de voorkant hebben geplaatst, want daar heb je het beste licht. En dat kleine dingen zoals stopcontacten en gezellige verlichting op de juiste plek zitten.

Je caravan is je tweede thuis en natuurlijk wil je iets te zeggen hebben over het interieur. Neem je eigen stijl en smaak mee wanneer je afwerking en textiel voor je caravan.Je kunt ook kiezen tussen verschillende indelingen om degene te vinden die het beste bij jouw levensstijl past. Misschien wil je extra zitplaatsen om gasten te ontvangen, of een stapelbed voor de kinderen? Jouw droom is onze zaak. Het maakt niet uit of je een kleine caravan wilt voor verre avonturen, of een grote caravan om op een seizoensplek te zetten.

Polar winterluxe