Polar 590

Maar liefst tot 8 slaapplaatsen! De Polar 590 voorziet in een luxe living voor twee, of in een gezellig vakantiehuisje voor het hele gezin. Maak uw keus uit diverse indelingsmogelijkheden, waaronder een kinderkamer, een badkamer over de gehele breedte of een inspirerende hoekkeuken. 

Ook in de Polar 590 valt direct de bewegingsvrijheid voor de keuken op. De keuken is standaard voorzien van een 4 pits kooktoestel, en kan uitgevoerd worden met bijvoorbeeld een gasoven. Als er geen bakkertje in de buurt is, dan is het toch heerlijk dat u uw eigen broodjes kunt bakken. Of een heerlijke ovenschotel maken. Receptenboek verplicht mee op vakantie!

Heeft u pech en is er iets geknoeid op de bekleding, geen paniek. De stoffen zijn behandeld met FiberGuard vlekbescherming, dus eenvoudig schoon te houden.

Meer ruimte op tafel creëert u door te kiezen voor het uittrekbare tafelblad. Met deze tafelbladverlenging vergroot u de praktische afzetruimte van de tafel.

De Polar 590 TR DB indeling is ook leverbaar als gunstig geprijsd “Edition” aktiemodel, zie hier meer informatie.

De standaard koelkast heeft een inhoud van liter, en is voorzien van een uitneembaar vriesvak over de gehele breedte. Optioneel is een koel/vriescombinatie mogelijk, met maar liefst 170 liter koelen en 31 liter vriezen. Het vriescompartiment heeft dan zijn eigen deur. In veel indelingen is de koelkast op hoogte geplaatst, zodat u niet door de knieën hoeft om iets uit de koelkast te pakken. En de bediening van de koelkast zit dan ook heel praktisch op ooghoogte.

Alle Polar caravans beschikken uiteraard over een toiletruimte. In de Polar 590 zijn er 2 indelingen met een echte douchecabine (590 TR LB en 590 TR DB). Uiteraard is in alle gevallen warm en koud water aanwezig, aangestuurd door het Alde vloeistofverwarmingssysteem.

KIik hier voor meer details over de kwaliteit & constructie.

Polar 590