Polar 590

Polar 590

Polar 590

De Polar 590 is zeer flexibel en kan perfect worden aangepast aan uw behoeften. Als je maar met z’n tweeën bent, is het een luxe huis met enorm veel ruimte. Als uw gezin iets groter is, kunnen maximaal vijf personen ruimte vinden om samen te settelen. Een kenmerk dat erg wordt gewaardeerd door jonge gezinnen is de kinderkameroptie met stapelbedden om een ​​knus bed voor de kleintjes te maken. De 590 is perfect voor het gezin dat een grote caravan wil om in rond te reizen. Alvast een kijkje nemen in de Polar 590? Klik dan hier! Of kom naar onze showroom, want de Polar 590 kunt u bij ons in het echt bewonderen.

Blueline 590

Ter ere van het 60-jarig jubileum heeft Polar een speciale Blueline-uitvoering op de markt gebracht. Met aan de buitenzijde gladde beplating met mooie retro-striping en stoere 16″ alu-velgen. Van binnen voorzien van fijne extra’s, zoals bijvoorbeeld de grote koel/vriescombinatie. Kijk hier voor meer info, of kom deze Polar 590 FWA in onze showroom bewonderen.

Uitrustingsnivea’s

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 590.

Polar kwaliteit voor een lange levensduur

Als eigenaar van een nieuwe Polar heb je altijd 2 jaar garantie op het nieuwe voertuig en 7 jaar waterdichtheidsgarantie (mits jaarlijks de waterdichtheidscontrole is uitgevoerd). Polar caravans staan ​​bekend om hun lange levensduur. Maar liefst 80% van alle Polar caravans die ooit zijn gemaakt, rijdt nog steeds op de weg. Er is dus ook een ongewoon groot aanbod van reserveonderdelen leverbaar; de oudste reserveonderdelen zijn nu van 1977.

Het personeel in de geautoriseerde Polar-werkplaatsen krijgt regelmatig training en blijft daardoor op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwe functies. Met de juiste service op het juiste moment gaat je Polar caravan lang mee.

SO 9001:2015 betekent dat de productie-, verkoop- en aftermarket-processen kwaliteitsborging zijn volgens ISO-normen. Dit is geheel in lijn met de visie van Polar op kwaliteit en service, die al bestaat sinds de oprichting in 1964.

Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen om de Polar caravans beter leren kennen? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van voldoende tijd voor persoonlijk advies.

Polar winter luxe