Polar 650

Polar 650

Polar 650

De 650 is de grootste enkelassige caravan van Polar, met een woonoppervlak van iets meer dan 15 vierkante meter. U kunt kiezen uit maximaal vijf bedden of de luxe van een extra zitgroep. Ook kunt u kiezen voor een heerlijk grote badkamer over de volle breedte van de caravan, of een prettige hoekkeuken om het koken makkelijker te maken. Voor meer afscheiding tussen de slaapkamer en het woongedeelte kun je kiezen voor een tweepersoonsbed aan de zijkant geplaatst.

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 650.

60 jaar kwaliteit en comfort

Het verhaal van Polarvagnen begint in de jaren 1960. Civiel ingenieur en natuurliefhebber Håkan Wallin had genoeg van vakanties in oncomfortabele tenten en koude, tochtige caravans. Hij en metaalbewerker Bertil Holmqvist – een wagenmaker – besloten hun eigen caravan te ontwerpen. Die moest goed geïsoleerd en comfortabel zijn, en geschikt voor gebruik het hele jaar door. Dergelijke eigenschappen bood geen enkele caravan die op dat moment verkrijgbaar was. En zo kreeg de allereerste Polar caravan vorm en was hij klaar voor gebruik in de midzomer van 1964. Gebouwd in een schuur in Junselevallen, Ångermanland, Zweden. Het had toen nog geen naam, maar hun hobbyproject trok veel aandacht en in één klap bevonden ze zich met een nieuw bedrijf en een fabriek. In 1968 verhuisde de productie naar Dorotea en sindsdien is Polar daar gebleven. Er is in de loop der jaren veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven. Polar is nog steeds een van de toonaangevende Zweedse fabrikanten van premium caravans. Comfort en kwaliteit staan altijd voorop. En je kunt je nu verheugen op het vooruitzicht van een uitzonderlijke caravanervaring. Je kunt gaan genieten van luxe vloeistof-vloerverwarming, een volledig uitgeruste keuken en onverslaanbare prestaties op de weg – en dat is nog maar het begin. Kom en vind je perfecte – individueel ontworpen – Polar caravan. Je nieuwe tweede huis en luxe vakantie-ontsnapping.

Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen om de Polar caravans beter leren kennen? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van voldoende tijd voor persoonlijk advies.

Polar caravans