Polar 650

De 650 is de grootste enkelassige caravan van Polar, met een woonoppervlak van iets meer dan 15 vierkante meter. U kunt kiezen uit maximaal vijf bedden of de luxe van een extra zitgroep. Ook kunt u kiezen voor een heerlijk grote badkamer over de volle breedte van de caravan, of een prettige hoekkeuken om het koken makkelijker te maken. Voor meer scheiding tussen de slaapkamer en het woongedeelte kun je proberen het tweepersoonsbed aan de zijkant te plaatsen.

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 650.

Ouderwets vakmanschap is altijd modern! Polar produceert sinds 1964 caravans en de brede en diepe ervaring zie je in elk detail terug. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles is zorgvuldig doordacht. De caravans worden grotendeels met de hand gebouwd in Dorotea in het noorden van Zweden, waar de fabriek een eigen timmerwerkplaats heeft. Doordat ook het interieur ter plaatse wordt gebouwd, heeft Polar de productie volledig in eigen hand en kan het garant staan ​​voor de beste caravans op de markt.

Polar Connect

Polar is het eerste bedrijf ter wereld dat al zijn caravans uitrust met een 7-inch touchscreen. Naast een DAB FM-radio heeft het Polar bedieningspaneel ingebouwde Bluetooth om veel van de functies in de caravan te bedienen. De software in het paneel wordt constant bijgewerkt, net als de apps op je telefoon. Het Polar bedieningspaneel maakt het wonen en het bezit van een caravan gemakkelijker. Uw geautoriseerde Polar-werkplaats kan bijvoorbeeld online updates toepassen op alle elektronisch gestuurde componenten in de caravan – dezelfde methode die Tesla gebruikt om regelmatig updates en verbeteringen aan zijn auto’s aan te brengen.

Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen om de Polar caravans beter leren kennen? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van voldoende tijd voor persoonlijk advies.