Polar 520

Polar 520

De 520 is de kleinste caravan van Polar en perfect voor een stel of het kleinere gezin. De slimme plattegrond maakt het zowel ruim als goed uitgerust. Een groot voordeel is natuurlijk de wendbaarheid als het om parkeren gaat. De 520 past zelfs op kleine plekjes. Als u van plan bent om over winderige bergwegen of buiten de gebaande paden te rijden, is het geruststellend om deze caravan achter u te hebben.

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 520.

Ouderwets vakmanschap is altijd modern! Polar produceert sinds 1964 caravans en de brede en diepe ervaring zie je in elk detail terug. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles is zorgvuldig doordacht. De caravans worden grotendeels met de hand gebouwd in Dorotea in het noorden van Zweden, waar de fabriek een eigen timmerwerkplaats heeft. Polar bouwt ook het interieur ter plaatse. Daarmee heeft Polar de productie volledig in eigen hand en kan het garant staan ​​voor de beste caravans op de markt.

Wilt u alvast binnenkijken in de Polar 520? Klik dan hier.

Polar Connect screen

Polar is het eerste bedrijf ter wereld dat al zijn caravans uitrust met een 7-inch touchscreen. Naast een DAB FM-radio heeft het Polar bedieningspaneel ingebouwde bluetooth om veel van de functies in de caravan te bedienen. De software in het paneel wordt constant bijgewerkt, net als de apps op je telefoon. Het Polar bedieningspaneel maakt het wonen en het bezit van een caravan gemakkelijker. Wij kunnen – als geautoriseerde Polar dealer- bijvoorbeeld online updates toepassen op alle elektronisch gestuurde componenten in de caravan – dezelfde methode die Tesla gebruikt om regelmatig updates en verbeteringen aan zijn auto’s aan te brengen.

Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen om de Polar caravans beter leren kennen? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van voldoende tijd voor persoonlijk advies.

Polar caravans