Polar 520

De Polar 520 is onze kleinste uit de serie, maar de slimme indeling zorgt toch voor een ruime goed uitgeruste caravan. Als u binnenstapt valt direct de royale leefruimte voor de keuken op. Bij het zien van het standaard 4-pits kooktoestel waant u zichzelf chef-kok en binnen mum van tijd tovert u de lekkerste gerechten op tafel. En eenmaal uitgegeten zakt u heerlijk onderuit in de royale zitgroep.

Polar 520

Vervolgens zet u de tv aan om uw favoriete programma te bekijken terwijl de geur van vers gezette koffie uw Polar vult. Na de koffie is het tijd voor een wandeling. U pakt uw schoenen uit het voorverwarmde schoenenvak en gaat op pad. Dan bedenkt u zich dat u bent vergeten de verlichting uit te doen. Maar geen nood, u pakt de telefoon, opent de Polar-app en doet de verlichting uit. Bij terugkeer gaan de sneeuwschoenen terug in de droogkast en loopt u op sokkenvoeten over de heerlijk warme vloer. Ideaal, die vloerverwarming!

Als de dag voorbij is wordt het tijd om het bed op te zoeken. De Polar is voorzien van een comfortabel frans bed. Op het bed ligt een dikke matrastopper. Door de combinatie van lattenbodem, pocketveringmatras en topper is het heerlijk wakker worden! En in de modellen Selected en Customized is ook nog een verstelbaar hoofdeinde aanwezig, zodat u voor het slapen gaan nog een paar bladzijden van uw spannende boek kunt lezen. De telefoon wordt opgeladen met behulp van het aanwezige USB-stopcontact.

Klik hier voor meer details over de kwaliteit & constructie van de Polar 520.

Polar winter luxe