Polar 680

Polar 680

Ruimte voor alles en iedereen. De Polar 680 is de perfecte caravan als uw gezin verschillende bezigheden tegelijkertijd wil uitvoeren. U kunt kiezen uit indelingen met een extra zitgroep of een aparte kinderkamer, maar ook een extra ruime keuken, wellicht een riante badkamer of een luxueze slaapkamer? Klik hier voor meer details over de kwaliteit & constructie van de Polar 680.

polar 680

Alde verwarming

alde verwarmingDe Polar 680 is natuurlijk voorzien van de Alde Compact 3020 vloeistofverwarming. Dat houdt in dat rondom de caravan langs de wanden van de caravan convectoren zijn gemonteerd, waar door heen de koelvloeistof stroomt. De Alde ketel kan deze vloeistof verwarmen met de gasbrander, of met het 230V element (instelbaar op 1,2 of 3 kW). Geïntegreerd in dit systeem is de warm water boiler, en vloeistofvloerverwarming. Dit alles is instelbaar op het digitale bedieningspaneel, dat o.a. ook de buitentemperatuur aangeeft. Vloeistofverwarming is speciaal voor de “echte” wintersport, met temperaturen tot minus 40 zoals in Scandinavië iedere winter voorkomen! Betere luchtcirculatie, daardoor minder condensvorming (ook niet in de “moeilijke hoekjes”). Geen gedwongen luchtverplaatsing zoals bij een Truma kachel maar een aangenamere stralingswarmte. En u stookt nog zuiniger ook…!

Stoffering & uitrusting

Hoe hoe uw caravan aangekleed en uitgerust wilt hebben, is geheel uw eigen keus. We hebben een ruime standaard uitrusting, en keus uit vele opties waarmee u gegarandeerd tevreden zult zijn. Met keus uit diverse stofcombinaties is er altijd iets passend bij uw stijl. In de zitgroep kunt u ook kiezen voor lederen bekleding – voor extra luxe. En natuurlijk keus uit diverse vitrages en gordijnen. De lichte hout-look vloer past er altijd bij. Wenst u de donkere houtlook of tegeleffect? Deze zijn deze optioneel verkrijgbaar.

Een licht, makkelijk schoon te houden wandbekleding is standaard in de keuken. Voor extra keuken-uitstraling kunt u ook kiezen voor het lichtgrijze of antracietgrijze tegeldecor op de keukenachterwand.

Ook al de standaard uitrusting zeer uitgebreid en omvat het alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie; u kunt niettemin nog steeds kiezen uit diverse optionele extra’s. Niet alleen het interieur is bepalend voor uw fijne vakantietrip, met onze exterieur opties maakt u uw Polar caravan nog mooier, flexibeler en praktiser.

Original / selected / customized ?

Bij de Polar 680 heeft u keus uit 3 uitrustingniveau’s:

Polar Original. De Polar zoals deze sinds 1964 is geëvolueerd tot de huidige standaard. Alle opties zijn mogelijk.

Polar Selected. Als de Original, maar standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s zoals gasoven én magnetron, vrije keus in vloerbedekking, keukenafwerking, Polars unieke Mobile Multi Control waarmee u met een app uw caravan kunt bedienen, buitengasaansluiting en nog veel meer. Alle opties mogelijk.

Polar Customized. Als de Selected, met nog meer extra’s zoals keus uit leren bekleding, een centraal stofzuigsysteem, 2 pits gascomfort naast de 2 pits inductieplaat. De Customized heeft een exclusieve kleurstelling in striping en achterwand. Bij deze Polar zijn klantaanpassing mogelijk zoals meubelaanpassingen buiten de normale opties. U krijgt support van de constructie afdeling van idee tot productie. De Polar Customized is de meest complete en exclusieve Polar ooit!


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!