Polar 680

Polar 680

Polar 680

Ruimte voor alles en iedereen! De Polar 680 is een hele fijne caravan als je zomer of winter op één plek wilt blijven. Dit model is zeer flexibel en je hebt verschillende plattegronden om uit te kiezen, afhankelijk van met hoeveel je bent en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Jonge gezinnen kunnen terecht voor mooie stapelbedden met gordijnen. Als je graag je maaltijden helemaal zelf kookt, is een extra ruime en functionele keuken een andere optie. Ook kunt u over de gehele breedte van de caravan een grote badkamer hebben. Alvast binnenkijken in zo’n prachtige Polar 680; klik dan hier.

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 680.

Polar garantie

Als eigenaar van een nieuwe Polar heb je altijd 2 jaar garantie op het nieuwe voertuig en 7 jaar waterdichtheidsgarantie (mits jaarlijks de waterdichtheidscontrole is uitgevoerd). Polar caravans staan ​​bekend om hun lange levensduur. Maar liefst 80% van alle Polar caravans die ooit zijn gemaakt, rijdt nog steeds op de weg. Er is dus ook een ongewoon groot aanbod van reserveonderdelen leverbaar; de oudste reserveonderdelen zijn nu van 1977.

De unieke constructie- en isolatiemethoden van Polar maken de caravan fantastisch waterdicht. Polar
caravans hebben de dikste wand- en vloerisolatie op de markt – tot 44 mm EPS. Bestand tegen kou,
hitte en geluid buiten de caravan. Samen met het goed ontworpen ventilatiesysteem, zorgt het voor een
aangenaam binnenklimaat het hele jaar door.

Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen om de Polar caravans beter leren kennen? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van voldoende tijd voor persoonlijk advies.

Polar caravans