Polar 560

Polar 560

Onze meest verkochte model!  De maat van de Polar 560 is precies goed, volgens velen van u. Dit is ons best verkopende model en de verschillende indelingsmogelijkheden bieden u zeer veel keuzevrijheid. Wilt u een extra slaapplaats of een extra ruime keuken? De keus is geheel aan u! 

Polar 560

De Polar 560 is leverbaar in 4 verschillende indelingen; 3 variaties met Frans bed en 1 versie met enkele bedden. Wat direct opvalt bij de “Frans bed” versies is de royale keuken. Als een echte Gordon Ramsy heeft u ruimte genoeg om met veel pannen en potten aan de slag te gaan. Na alle inspanningen in de keuken is het genieten in de comfortabele zitgroep. Naar keus zijn de rondzit-hoekkussens in een hoge ronde of strakke rechte variant leverbaar.

Een fijn muziekje erbij? Dat kan via het 7″ Polar display kiest u voor DAB of FM radio, of u verbindt uw telefoon om uw eigen muziek te streamen. Uw Polar is standaard uitgerust met ingebouwde luidsprekers.

Wordt het u te heet onder de voeten, dan kunt u de vloerverwarming met behulp van een speciale kraan minder warm zetten. De vloerverwarming kan afzonderlijk bediend worden van de convectoren. Meer lezen over het Alde verwarmingssysteem? Klik dan hier!

Optioneel kunt u voor een centraal stofzuigsysteem kiezen. Dat systeem zit ingebouwd in de zitbank. Vanaf het centrale aansluitpunt kunt u met de flexibele stofzuigslang elk hoekje van de caravan bereiken.

Klik hier voor meer details over de kwaliteit & constructie van de Polar 560.

Polar winterluxe