Polar 560

Polar 560

Polar 560

De Polar 560 is het populairste model van Polar en is perfect geschikt voor twee personen die een comfortabele caravan van redelijk formaat willen. Het is zeer geschikt om rond te reizen en is gemakkelijk te parkeren. De 560 is een goede keuze als je een wat actievere vakantie wilt en meerdere plekken wilt bezoeken. Bij de plattegronden kun je ervoor kiezen om prioriteit te geven aan bedden of te kiezen voor een extra ruime keuken met veel werkbladruimte. Vergeet niet dat de zitgroep altijd kan worden opgemaakt tot extra bedden als de tieners in het gezin toch besluiten mee te gaan.

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 560.

De Polar 560 met 2×1-persoonsbedden is ook leverbaar als aantrekkelijk geprijsd aktiemodel, voorzien van vele extra’s. Klik hier voor meer info. Of kom naar onze showroom, want de Polar 560 met enkele bedden kunt u bij ons in het echt bewonderen.

Vakmanschap

Ouderwets vakmanschap is altijd modern! Polar produceert sinds 1964 caravans en de brede en diepe ervaring zie je in elk detail terug. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles is zorgvuldig doordacht. De caravans worden grotendeels met de hand gebouwd in Dorotea in het noorden van Zweden, waar de fabriek een eigen timmerwerkplaats heeft. Doordat ook het interieur ter plaatse wordt gebouwd, heeft Polar de productie volledig in eigen hand en kan het garant staan ​​voor de beste caravans op de markt.

Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen om de Polar caravans beter leren kennen? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van voldoende tijd voor persoonlijk advies. We laten u graag kennismaken met de bijzonderheden van een Scandinavische caravan.

Polar caravans