Polar 620

Polar 620

Polar 620

De Polar 620 heeft veel ruimte en is lekker vlot op de weg! Het is een iets grotere caravan die verkrijgbaar is in veel verschillende indelingen. Met zijn kledingkasten en slimme opbergruimtes is hij precies goed voor het gezin dat een tijdje op één plek wil blijven, want je kunt alles meenemen wat je nodig hebt voor een tochtje naar de skipistes, vissen in de herfst of een strandvakantie aan de kust. Hoewel de 620 een iets grotere caravan is, is hij comfortabel te trekken achter je auto. Wilt u alvast binnenkijken in de 620 BQD, klik dan hier.

U kunt kiezen welke uitvoering u wenst: Original, Selected of Customized. Onder andere stofcombinaties, vloerdekor en keukenwanddekor kunt u naar uw eigen smaak uit kiezen. Klik hier om meer te lezen over de Polar 620.

Polar vakmanschap

Ouderwets vakmanschap is altijd modern! Polar produceert sinds 1964 caravans en de brede en diepe ervaring zie je in elk detail terug. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles is zorgvuldig doordacht. De caravans worden grotendeels met de hand gebouwd in Dorotea in het noorden van Zweden, waar de fabriek een eigen timmerwerkplaats heeft. Ook bouwt Polar het interieur daar ter plaatse. Daardoor heeft Polar de productie volledig in eigen hand en kan het garant staan ​​voor de beste caravans op de markt.

Polar is het eerste bedrijf ter wereld dat al zijn caravans uitrust met een 7-inch touchscreen. Naast een DAB FM-radio heeft het Polar bedieningspaneel ingebouwde Bluetooth om veel van de functies in de caravan te bedienen. De software in het paneel wordt constant bijgewerkt, net als de apps op je telefoon. Het Polar bedieningspaneel maakt het wonen en het bezit van een caravan gemakkelijker. Uw geautoriseerde Polar-werkplaats kan bijvoorbeeld online updates toepassen op alle elektronisch gestuurde componenten in de caravan – dezelfde methode die Tesla gebruikt om regelmatig updates en verbeteringen aan zijn auto’s aan te brengen.

Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen om de Polar caravans beter leren kennen? Klik dan hier om een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van voldoende tijd voor persoonlijk advies.

Polar caravans