Accessoires

Onderdelenshop

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen, accessoires en handige hulpmiddelen voor in en om de caravan. In onze shop vindt u de meest gevraagde onderdelen,  bij wijze van spreken van raamsluiting tot neuswielbandje. Ook hebben we diverse Thetford onderhoudsmiddelen voor uw toilet, 123 schoonmaakmateriaal en gasflessen en ruilvullingen (stalen 5 kg gasflessen – blauw en groen, BP light kunststofflessen in 5 of 10 kg, Campinggaz 907). Natuurlijk disselsloten en wielkettingen, scm-gekeurd dus goedgekeurd voor uw caravanverzekering. Lekker comfortabel zitten met het Westfield campingmeubilair. Of lekker slapen op een Duvalay. TV kijken met een Oyster of Travelvision satellietantenne.

En mocht iets onverhoopt niet voorradig zijn, dan kunnen we het gewenste onderdeel uiteraard voor u bestellen.


Accessoires

Luifels en voortenten: wij leveren tenten van alle merken zoals Isabella, Dorema, Unico en Walker. Diverse modellen staan in onze showroom opgesteld, zodat u de verschillende eigenschappen kunt bekijken en vergelijken. In onze showroom staan op dit moment de Isabella Commodore, Unico Verona en een Dorema Mistral opgezet.


Vast gemonteerde luifels: voor de echte reizigers onder ons is de vaste luifel ideaal. Lekker snel uitgedraaid, en net zo makkelijk weer ingerold. Er zijn diverse modellen leverbaar, voor op het dak, tegen de zijwand, op de ronding – afgestemd op de vorm van uw caravan. De vaste luifel kunt u uitbreiden met zijwanden, sunblockers of u kunt er zelfs een complete tent van maken. We gebruiken luifels van Thule en Fiamma. In de showroom zijn zowel een vaste luifel als een etui-luifel opgezet, en tevens is de Thule Quickfit tent te bewonderen.


Movers: onderhand een onmisbaar hulpmiddel voor vele caravanners. Welke movers is het beste? Dat is afhankelijk van welke caravan u heeft: chassis en bodemvrijheid zijn o.a. bepalend bij de juiste keus. Wij leveren movers van Truma, Alko en Reich, en we kunnen u in onze showroom alle details demonstreren. Uiteraard komen dan ook de diverse mogelijkheden met betrekking tot de accu aan bod.


Fietsdragers: voorop of achterop? Indien de caravan dit technisch toelaat is voorop meestal de beste keus. Thule heeft drie varianten, afhankelijk van ruimte en gewicht. Soms is de fietsdrager achterop noodzakelijk, ook hiervoor gebruiken we Thule rekken. In de showroom demonstreren we u graag de diverse mogelijkheden!


Maar natuurlijk kunnen we u ook informeren over airco’s, dakluiken, hordeuren, zonnepanelen en wat al niet meer…

Vragen? Kom langs, bel of mail!