Matras op maat laten maken

Misschien vraagt u zich af waarom u zou investeren in een caravan matras van Seminautic in plaats van een regulier matras. Het antwoord is simpel: in een caravan heeft u te maken met andere omstandigheden dan in een slaapkamer.

In een zonnig vakantieland kan het erg warm worden en in een caravan heeft u bijvoorbeeld geen volwaardige lattenbodem tot uw beschikking. Bij Seminautic gebruiken we materialen van hoge kwaliteit om schimmelvorming en kuilen in uw matras te voorkomen. Zo kunt u ook op reis genieten van een comfortabele en hygi├źnische nachtrust.

Comfortabele nachtrust met caravan matras op maat

Kies voor een op maat gemaakt caravanmatras van Seminautic. Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om te zorgen voor de perfecte nachtrust tijdens uw vakantie. Door onze hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aanpak, bent u verzekerd van het allerhoogste slaapcomfort. En dat binnen 1 uur terwijl u wacht! Maak vandaag nog de juiste keuze en geniet van de voordelen van een op maat gemaakt caravanmatras van Seminautic.

Boek een afspraak in Seminautic showroom

Perfect maatwerk voor uw caravan matras

Als trotse eigenaar van een caravan heeft u specifieke wensen als het gaat om uw matras. Of u nu een Franse zijde, een unieke lengte of dikte, of een model met uitstekende ventilatie wenst – wij bieden perfect maatwerk voor uw caravanmatras.

Bij Seminautic kunt u kiezen uit drie verschillende matrasuitvoeringen, basic, premium en excellent, die allemaal in elke gewenste afmeting en vorm leverbaar zijn. Onze matrassen worden op maat gemaakt met A-merk schuimen en stoffen afkomstig uit Nederland en Duitsland en de nieuwste technologie├źn. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit.

Over Seminautic

Met meer dan 25 jaar ervaring als onderdeel van matrasatelier.nl, begrijpen wij dat elk lichaam anders is. Daarom bieden wij op ambachtelijke wijze met de hand gemaakte matrassen aan, zodat wij elke klant de perfecte pasvorm kunnen bieden voor de beste nachtrust tijdens uw caravanvakantie.

Nieuwe zitkussens of vulling nodig?

Op basis van een aantal zeer goede ervaringen van onze klanten kunnen we u 123Maatkussens aanbevelen als vakkundig en vertrouwd adres voor nieuwe zitkussens (vulling en/of hoezen). Keuze uit vele stoffen en vullingen. Bijzonder vriendelijke en accurate medewerkers!

Zijn uw huidige caravankussens aan vervanging toe en zoekt u kwalitatieve maatkussens? Bij 123maatkussens laat u deze kussens eenvoudig en snel op maat maken! Onze caravankussens zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse stoffen, vormen, kleuren en vullingen.

Caravans zijn er in alle soorten en maten. Daarom is ons advies om voor uw caravankussens op maat niet onze online 3D-configurator te gebruiken, maar contact op te nemen met de klantenservice. Onze medewerkers denken graag met u mee en bespreken alle mogelijkheden met u. Klik hier voor meer info.