Werkplaats

werkplaats

Onderhoud

Uiteraard is goed onderhoud van groot belang voor uw caravan. Ons advies is eens per twee jaar of na 10.000 km een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Kijk ook eens in uw polis of uw verzekering eisen stelt m.b.t. het onderhoud. Daarnaast is het voor vrijwel alle merken aan te raden om in het kader van de waterdichtheidsgarantie jaarlijks de vochtcontrole te laten uitvoeren. Kijk in uw onderhoud/garantieboekje wat de exacte eisen voor uw caravan zijn; deze verschillen per merk (N.B. Soms is als voorwaarde aan verlengde garantie verbonden dat de caravan jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt!).

Houd er rekening mee dat met name in het hoogseizoen (van maart tot september) het druk kan zijn in onze werkplaats, dus dat het dan wat langer kan duren voordat uw caravan weer voor u klaar staat. Ons advies is om voor onderhoud en reparatie uw caravan bij voorkeur in de periode van oktober t/m februari te brengen. Gezien de beperkte capaciteit van onze werkplaats voeren we alleen werkzaamheden uit aan caravans die ook bij ons gekocht zijn.

Naast regulier onderhoud verzorgen we uiteraard ook inbouw van accessoires zoals bijvoorbeeld caravanmovers, airconditioners en satellietantennes. Graag adviseren we u welk model/merk het beste bij uw caravan en bij uw wensen past. Kom langs in de showroom, waar u de diverse mogelijkheden kunt bekijken.

Schadereparatie

Martens Caravans

Heeft u onverhoopt pech met uw caravan, dan kunt u ook bij ons terecht voor herstel. We zijn gecertificeerd Bovag Schadeherstelbedrijf en geselecteerd schadehersteller voor de Achmea-verzekeringen (o.a. Centraal Beheer, Interpolis). Uiteraard repareren we ook voor de andere verzekeringen.

Afval, afvoer en hergebruik

Verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Dit betekent de verantwoordelijkheid nemen om ook daadwerkelijk duurzaam te handelen. Uiteraard willen we ook proberen zo “groen” mogelijk te werken, met aandacht voor milieubewust en veilig omgaan met materialen. Daartoe zorgen we o.a. in samenwerking met onderstaande partners voor een goede afvoer van bijvoorbeeld banden, oud ijzer en andere metalen, oud papier en accu’s.