Ons bedrijf: Martens Caravans

Martens Caravans stelt zich voor:

Welkom bij Martens Caravans te Brummen (Gld). Een gezellig en vertrouwd familiebedrijf dat zestig jaar actief is in de caravanbranche. In de jaren vijftig bouwde Martens onder eigen naam toercaravans. De toenmalige Martens senior werd opgevolgd door zijn zoon en diens vrouw. En nu is de derde generatie van de familie (zoon en dochter) in het eigen bedrijf werkzaam. Dus met recht een familiebedrijf dat ouderwets vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.

Augustus 2005 is ons nieuwe techno-centrum in gebruik genomen. In deze ruime werkplaats (1250 m2 binnenoppervlakte en een buitenterrein van 3300 m2) met remmen-testbank, diverse hefbruggen en alle denkbare apparatuur vinden alle mogelijke onderhouds- en schadereparatie werkzaamheden plaats. Vervolgens in februari 2010 is onze showroom verhuisd naar een prachtig pand op het bedrijventerrein in Brummen, grenzend aan het technocentrum.

Martens Caravans is Bovag gecertificeerd erkend schadereparatiebedrijf en heeft samenwerkingsverbanden met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen zoals Achmea (Centraal Beheer, FBTO, Avero), Interpolis, Europeesche, Allianz en Unigarant. Uiteraard werken we ook voor alle overige maatschappijen.

Ook voor het monteren van accessoires zoals satellietontvangers, caravanmovers ed. bent u bij ons aan het juiste adres. De Reich, Alko en Truma movers kunt u in de showroom bekijken, of wellicht zelf uitproberen! Ook een Oyster demo-model staat voor u klaar, evenals een TravelVision volautomaat. Fietsrekken van Thule staat in verschillende varianten uitgestald. Thule luifels in diverse uitvoeringen zijn “live” te bekijken.

We werken met een klein team toegewijde mensen om uw favoriete vakantieverblijf in topconditie te houden! Uiteraard is de kennis en vakmanschap over het “caravan bouwen” van vroeger uit ruimschoots in ons bedrijf aanwezig. Graag adviseren we u wat wel of niet mogelijk is!

Accessoires

In onze shop vindt u de belangrijkste onderdelen en accessoires, zoals toiletvloeistoffen, tentharingen, caravanspiegels maar ook campingmeubilair, waterkokers, koffiezetters en dergelijke. We hebben voortenten van Unico, Campooz, Isabella en Dorema opgezet staan in de showroom, zodat u deze goed kunt bekijken. Natuurlijk adviseren we u graag over de diverse mogelijkheden.

Klik hier voor een fotoreportage:

Collage

Onze caravancollectie bestaat uit de merken Eriba Hymer, Polar en Kabe. Klik hier om te zien welke nieuwe caravans op dit moment op voorraad zijn.

Daarnaast is er natuurlijk een constant wisselende collectie gebruikte caravans, kijk hier voor de actuele voorraad.

Martens Caravans “vanouds bekend door kwaliteit en service”

Bovag logo