Kabe Royal

Kabe Royal

Bij onze Royal is de luxueuze uitrusting standaard. Een caravan voor wie prijs stelt op de meest geavanceerde techniek en geen genoegen neemt met minder dan de topklasse. Hier treft u alle uitrusting aan die de Classis en Edelsteen-serie kenmerkt; plus nog veel meer. Zo is onder andere het Kabe Smart-D electriciteitsysteem standaard in alle Royal-modellen.

In de Royal Hacienda hebben we hoog uitrustingsniveau gecombineerd met heel veel ruimte. Als een woning die zich makkelijk laat verplaatsen en met comfort van de allerhoogste kwaliteit. Wilt u alvast meer lezen over de Kabe Royal serie? Klik dan hier.

De Royal-serie is ingericht met houtdekor “Nordic Oak”, met de uitstraling van lichte lazuurlak, warm en modern. U heeft tevens keuze uit stofcombinaties Lexington, Gladstone of Ekeby. Optioneel er is ook keus uit drie ledercollecties.

Indelingen

De Royal serie bestaat uit 27 modellen in maar liefst 76 indelingen, dus daar moet toch ook uw favoriet bij zitten! Maar dat zijn zoveel mogelijkheden, dan wordt het wel lastig uitzoeken. Kies daarom als eerste de gewenste opbouwlengte (bij de Royal van 5.20 tot 10 mtr). Kies daarna welke badkameropstelling u wilt (in het midden, in de hoek of over de gehele breedte). En op die manier komt u eenvoudig uit bij uw favoriete indeling!

indelingen Kabe

Klik op één van onderstaande modellen voor meer informatie over indelingen, uitrusting, foto’s en interieurfilm: