Eriba Feeling

eriba feeling      

Eriba Feeling – Een compact kleintje voor grootse gevoelens

Eriba Feeling: licht, wendbaar, sportief. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie met een comfortabel woongevoel. Gemakkelijk te hanteren door zijn compacte buitenafmetingen, ook op de camping. Deze modellenreeks combineert op ideale wijze de rijtechnische voordelen van de hefdak-caravan met een royaal woonruimteconcept. Voor de beste airconditioning zorgt de unieke PUAL-technologie met zijn uitstekende isolatiewaarden.

Dankzij zijn comfort wekt de Eriba Feeling al bij de start van de reis de eerste vakantiegevoelens op. En dankzij het lage eigen gewicht kunt u nog allerhande bagage meenemen. Ruime, gezellige zitgroepen en ligmogelijkheden zorgen voor een woon- en slaapcomfort dat aan de hoogste eisen voldoet. De keuken en badkamer bieden tal van handige opbergmogelijkheden.

Reiscaravan

De moderne interpretatie van een ideale reiscaravan. Op maat gemaakt voor een intensieve reiservaring in combinatie met het gevoel van een royale leefruimte. Dus aanzienlijk ruimer dan de Touring, met een grotere instap, groter hefdak, meer kastruimte en een ruimer toilet. Maar toch klein en handzaam onderweg, met een buitenbreedte vanaf slechts 217 cm. Perfecte wegligging, ideaal rijgedrag, en toch veel ruimte op de standplaats.

Voor het buitendesign kunt u kiezen uit 2 varianten:
– standaard: Carara-wit met grijze accenten
– als optie: Elegance-uitvoering met zijwanden in “Sierra-grijs”

Eriba Feeling met slaapdak

ruim plaats in het slaapdak

Er bestaat de mogelijkheid om de Eriba Feeling optioneel uit te rusten met een “slaapdak”. In plaats van het standaard hefdak wordt de caravan dan voorzien van een riant twee-persoons-maxibed. Op deze wijze wordt in een kompakte caravan toch voor maar liefst 6 personen slaapplaats gecreëerd.

Eriba Feeling interieur

Het Feeling interieur kenmerkt zich door strak design, leuke details met kampeergevoel en het straalt de bekende Hymer-klasse uit. De Eriba Feeling is leverbaar in diverse varianten, met zitgroep en dwars bed of zitgroep en lengtebedden. Alvast binnen kijken? Klik hier voor 360° panorama.

Het keukenblok is fraai vormgegeven en uitgerust met 3-pitsgasstel en een grote koelkast. De toiletruimte is praktisch ingedeeld en standaard voorzien van een cassettetoilet. U heeft keuze uit een aantal verschillende stofcombinaties.

Indelingen:

De Eriba Feeling is leverbaar in de bovenstaande indelingen:

De Eriba Feeling is leverbaar in de volgende indelingen:

De Eriba Feeling is leverbaar in drie variaties: met dwars bed achter, met twee één-persoonsbedden of met het grote twee-persoonsbed. Alle vaste bedden zijn uitgerust met koudschuim matrassen op lattenbodems. En de opbergruimte onder het bed is van buiten zeer goed bereikbaar door standaard af fabriek gemonteerde grote serviceluik. Klik hier voor meer info over de Eriba Feeling modellen …


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!