Eriba Feeling

eriba feeling      

Eriba Feeling: licht, wendbaar, sportief. Perfect voor intensieve reiservaringen.  Ook voor lange tochten in combinatie met een comfortabel woongevoel. Uiteraard gemakkelijk te hanteren door zijn compacte buitenafmetingen, ook op de camping. Deze modellenreeks combineert op ideale wijze de rijtechnische voordelen van de hefdak-caravan met een royaal woonruimteconcept. Daarnaast zorgt de unieke PUAL-technologie met zijn uitstekende isolatiewaarden voor de beste isolatie, zomer en winter!

Dankzij zijn comfort wekt de Eriba Feeling al bij de start van de reis de eerste vakantiegevoelens op. En door het lage eigen gewicht kunt u nog allerhande bagage meenemen. Ruime, gezellige zitgroepen en lig-mogelijkheden zorgen voor een woon- en slaapcomfort dat aan de hoogste eisen voldoet. De keuken en badkamer bieden tal van handige opbergmogelijkheden.

Reiscaravan

De moderne interpretatie van een ideale reiscaravan. Op maat gemaakt voor een intensieve reiservaring in combinatie met het gevoel van een royale leefruimte. Dus aanzienlijk ruimer dan de Touring, met een grotere instap, groter hefdak, meer kastruimte en een ruimer toilet. Maar toch klein en handzaam onderweg, met een buitenbreedte vanaf slechts 217 cm. Kortom: perfecte wegligging, ideaal rijgedrag, en toch veel ruimte op de standplaats.

Voor het buitendesign kunt u kiezen uit 2 varianten: de standaard versie is uitgevoerd in Carara-wit met grijze accenten, en als optie verkrijgbaar is de Elegance-uitvoering met zijwanden in “Crystal Silver”.

Eriba Feeling met slaapdak:

Bij de Feeling bestaat de mogelijkheid om in plaats van het standaard hefdak de caravan optioneel uit te rusten met een “slaapdak”.  In plaats van het standaard hefdak wordt de caravan dan voorzien van een riant twee-persoons-maxibed. Op deze wijze wordt in een kompakte caravan toch voor maar liefst 6 personen slaapplaats gecreëerd. Afmetingen van het slaapdak: 193 x 150 cm, dus een prima comfortabel bed. Het slaapdak is bereikbaar met een handig inklapbaar trapje. Het slaapdak is voorzien van dakluik en ventilatieopeningen.

Eriba Feeling interieur

Het Feeling interieur kenmerkt zich door strak design, leuke details met kampeergevoel en het straalt de bekende Hymer-klasse uit. De Eriba Feeling is leverbaar in diverse varianten, met zitgroep en dwars bed of zitgroep en lengtebedden.

Ook het keukenblok is fraai vormgegeven en uitgerust met 3-pitsgasstel en een grote koelkast. Daarnaast is de toiletruimte praktisch ingedeeld en standaard voorzien van een cassettetoilet. U heeft keuze uit een aantal verschillende stofcombinaties waaruit u naar eigen smaak kunt kiezen.

Indelingen:

De Eriba Feeling is leverbaar in vier variaties: met dwars bed achter, met twee één-persoonsbedden, met het grote twee-persoonsbed. Nieuw is de versie met stapelbedden. Net als bij alle Eriba’s zijn de vaste bedden uitgerust met koudschuim matrassen op lattenbodems. Tevens is de opbergruimte onder het bed van buiten zeer goed bereikbaar door het standaard af fabriek gemonteerde grote serviceluik. Klik hier voor meer info over de Eriba Feeling modellen …