Kabe Edelstenen

De Kabe Edelstenen serie is onze best verkopende range. Speciaal voor wie hoge eisen stelt aan basisuitrusting en comfort. Wat ook de smaak en behoeften zijn van uw gezin, er is altijd een Edelsteen die erop afgestemd kan worden. De Edelstenen hebben dezelfde basisuitrusting als de Classic modellen met daar boven op nog vele extra’s.

De Kabe Edelstenen hebben sfeervol meubelwerk in de kleurstelling “Nordic Oak”. Daarnaast is er keuze uit stofcombinatie Lexington, Ekeby of Gladstone zodat u het interieur op uw eigen smaak kan afstemmen. Wilt u meer lezen over de Kabe Edelsteen-serie? Klik dan hier!

De Edelsteen-serie is optioneel uit te rusten met bijvoorbeeld het Comfort-pakket en/of Design-pakket.

De Kabe Edelstenen-serie bestaat uit 7 modellen in mogelijke 13 indelingen. Tjemig, dat zijn veel mogelijkheden, daardoor weet ik niet welke voor mij geschikt is?! Kies als eerste de gewenste opbouwlengte (bij de Edelsteen van 4.70 tot 6 mtr). Kies daarna welke badkameropstelling u wilt (in het midden, in de hoek of over de gehele breedte). En op die manier komt u eenvoudig uit bij uw favoriete indeling!

indelingen Kabe

Klik op één van onderstaande modellen voor meer informatie over indelingen, uitrusting, foto’s en interieurfilm:

Briljant 470 XL
Smaragd 520 XL
Smaragd 540 GLE
Ametist 560 XL
Ametist 560 GLE
Safir 600 TDL
Safir 600 GLE