Eriba Touring

eriba touringEriba Touring –  voor reislustige individualisten

Zuiver individualisme: de Eriba Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Al ruim 60 jaar vormt het bouwprincipe met de aerodynamische vorm het ideale thuis voor iedereen, die verre landen wil opzoeken. Een beperkt eigen gewicht, compacte afmetingen en een lage bouwhoogte dankzij de oplossing met het hefdak zijn typische kenmerken van de Touring caravans. Ook de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch.

Een exclusieve uitrusting, die garant staat voor comfort en een optimale veiligheid, evenals een laag brandstofverbruik, onderscheiden deze reeks, die al decennialang aan de verwachtingen beantwoordt. Een uitgekiende en praktijkgerichte inrichting met een hoogwaardig interieur en een exclusief design – in de woon- en slaapruimte, in de keuken en de badkamer – maken van uw reizen met de Eriba Touring een onvergetelijke gebeurtenis. Geniet onbekommerd van de natuur bij uw zwerftocht door uw favoriete gebied – volledig individueel en onafhankelijk.

Eriba Touring: de ‘cultcaravan’

Ervaring is een solide fundament voor de vooruitgang. De AERO- bouwwijze zorgt voor stabiliteit door de legendarische stalen buizen constructie, perfecte aëro dynamika en optimale rij-eigenschappen. Dit maakt de Eriba Touring al 60 jaar een betrouwbare reisgenoot op alle wegen ter wereld. De hefdakmodellen kunnen makkelijk in de garage door hun geringe hoogte. Eriba biedt u keuze uit vele modellen in diverse indelingen, met en zonder toiletruimte. De kleine Touring kan door vrijwel iedere auto getrokken worden. Maar ook ideaal voor wie van opschieten houdt, of voor minder gebaande paden kiest.

De nieuwste modellen hebben weer een aantal belangrijke pluspunten: de ingangsdeur is hoger, de stahoogte is 6 cm hoger, het hefdak is groter en mooier gevormd en heeft een bredere oversteek. De buitenzijde is leverbaar in standaard wit minihamerslag, of tegen meerprijs in glad zilver aluminium beplating. Het ronde exterieurdesign komt terug in de vormgeving van het interieur met de meubelen in decor ‘Trentino Birnbaum’. Dit typische kenmerk is vooral zichtbaar bij de dakkasten. Deze bieden rondom veel opbergruimte op een aangename hoogte.

Ondanks de compacte afmetingen met een zitgroep voor- en/of achterin is wooncomfort het allerbelangrijkst. De keuken met een licht, gebogen werkblad, een ronde spoelbak van roestvrij staal en een 2- of 3-pits kooktoestel laat dit duidelijk zien. De rookglasafdekking van het kooktoestel biedt in verticale positie tevens bescherming tegen vlammen. Alvast binnen kijken? Klik hier voor een 360° panorama.

Unieke stalen kooi constructie

touring frameBij de Eriba Touring zorgt het sinds 60 jaar beproefde AERO-systeem met het legendarische frame van stalen buizen voor de hoogste kwaliteit. De lichte, zelfdragende constructie is vrij van verrotting en heeft een gemoffelde aluminium buitenhuid en een hefdak van GFK. Charmant, stijlvol, comfortabel, praktisch, klassiek, cultus – er zijn vele woorden om de Eriba Touring te beschrijven en iedere benoeming is doeltreffend. De karakteristieke, duurzame caravan heeft zich dankzij de markante vormgeving evenals het tijdloze design sinds de marktinvoering in het jaar 1958 uiterlijk weinig veranderd.

Indelingen Eriba Touring

Dankzij de elf verschillende indelingen is de Eriba Touring een caravan voor individualisten. Een gezellig tweepersoonsbed, handige eenpersoonsbedden in lengterichting, een ruime zitgroep: de Eriba Touring biedt elke vakantieganger de perfecte oplossing en uitvoering.

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over de Touring …

Aktiemodellen

Voor seizoen 2019 is er naast de standaard Touring-uitvoering ook de mogelijkheid om voor het aktiemodel “60-edition” te kiezen of voor de kleurrijke Troll 530 “Rockabilly” of “Ocean Drive”.


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!