Eriba Touring

eriba touring

Zuiver individualisme: de Eriba Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Immers ruim 60 jaar vormt het bouwprincipe met de aerodynamische vorm het ideale thuis voor iedereen. Een beperkt eigen gewicht, compacte afmetingen en een lage bouwhoogte zijn typische kenmerken van de Touring. Ook de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch.

Daarnaast staat een exclusieve uitrusting garant voor comfort en een optimale veiligheid. Bovendien niet te vergeten een laag brandstofverbruik. Daarmee onderscheidt de Touring zich en beantwoordt die al decennialang aan de verwachtingen. Een uitgekiende en praktijkgerichte inrichting met een hoogwaardig interieur en een exclusief design. Zowel in de woon- en slaapruimte, in de keuken en de badkamer maken uw reizen met de Eriba Touring een onvergetelijke gebeurtenis. Dus geniet onbekommerd van de natuur bij uw zwerftocht door uw favoriete gebied. U bent volledig individueel en onafhankelijk.

Eriba Touring: de ‘cultcaravan’

Ervaring is een solide fundament voor de vooruitgang.  Door de AERO- bouwwijze wordt gezorgd voor stabiliteit. De legendarische stalen buizen constructie met perfecte aĆ«ro dynamika en optimale rij-eigenschappen. Dit maakt de Eriba Touring al 60 jaar een betrouwbare reisgenoot op alle wegen ter wereld. Verder kunnen de hefdakmodellen makkelijk in de garage door hun geringe hoogte. Eriba biedt u keuze uit vele modellen in diverse indelingen, met en zonder toiletruimte. De kleine Touring kan door vrijwel iedere auto getrokken worden. Maar ook ideaal voor wie van opschieten houdt, of voor minder gebaande paden kiest.

De nieuwste modellen hebben weer een aantal belangrijke pluspunten: ten eerste is de ingangsdeur hoger, voor betere toegankelijkheid.  Ook de stahoogte is 6 cm hoger. Daarnaast is het hefdak groter en mooier gevormd en heeft een bredere oversteek. De buitenzijde is leverbaar in standaard wit minihamerslag, of tegen meerprijs in glad zilver aluminium beplating. Het ronde exterieurdesign komt terug in de vormgeving van het interieur met de meubelen in decor ‘Trentino Birnbaum’. Dit typische kenmerk is vooral zichtbaar bij de dakkasten. Deze bieden rondom veel opbergruimte op een aangename hoogte.

Ondanks de compacte afmetingen met een zitgroep voor- en/of achterin is wooncomfort het allerbelangrijkst. De keuken met een licht, gebogen werkblad, een ronde spoelbak van roestvrij staal en een 2- of 3-pits kooktoestel laat dit duidelijk zien. De rookglasafdekking van het kooktoestel biedt in verticale positie tevens bescherming tegen vlammen.

60-Edition

De Eriba Touring is ter ere van het 60-jarig jubileum ook in seizoen 2021 in een aantal indelingen leverbaar als “60-edition”. Met extra rijke uitrusting, buitendesign in grijs/witte gladde beplating en van binnen uitgevoerd met licht meubelwerk.

Unieke stalen kooi constructie

Bij de Eriba Touring zorgt het sinds 60 jaar beproefde AERO-systeem met het legendarische frame van stalen buizen voor de hoogste kwaliteit. De lichte, zelfdragende constructie is vrij van verrotting en heeft een gemoffelde aluminium buitenhuid en een hefdak van GFK. Charmant, stijlvol, comfortabel, praktisch, klassiek, cultus. Er zijn vele woorden om de Eriba Touring te beschrijven en iedere benoeming is doeltreffend. De karakteristieke, duurzame caravan heeft zich dankzij de markante vormgeving evenals het tijdloze design sinds de marktinvoering in het jaar 1958 uiterlijk weinig veranderd. Klik hier voor meer informatie over de Touring

Indelingen Eriba Touring

Dankzij de elf verschillende indelingen is de Eriba Touring een caravan voor individualisten. Een gezellig tweepersoonsbed, handige eenpersoonsbedden in lengterichting, een ruime zitgroep: de Eriba Touring biedt elke vakantieganger de perfecte oplossing en uitvoering. Vrijwel alle indelingen zijn in onze showroom te zien!