Eriba caravans

Eriba caravans

Eriba Hymer behoort tot de meest traditionele, meest innovatieve en momenteel meest succesvolle caravan- en camperfabrikanten in Europa. De status van de toonaangevende Eriba caravans is echter niet alleen gebaseerd op deze lange traditie en ervaring, maar veeleer ook op het onophoudelijke streven van Eriba om telkens trendsetter bij de nieuwste ontwikkelingen te zijn. Hierbij staat – naast een attractief design en een behaaglijk interieur – met name het belang van de klant op de voorgrond. In het bijzonder optimale kwaliteit, innovatieve technologie en geperfectioneerde veiligheid.

Naast de productie van kwalitatief hoogwaardige voertuigen spant Eriba zich ook op vele andere niveaus in om de mobiele vrijetijdsvorm te bevorderen. Kortom, ons doel is de aanhangers van caravaning op reis optimale omstandigheden mogelijk te maken.

Vroeger, in 1923, in de buurt van Bad Waldsee, is het allemaal begonnen met een ambachtelijk opgericht bedrijf. Wagen- en carrosseriebouw vormden in die tijd het beroep van Alfonso Hymer. Intussen kwam zijn zoon, Erwin Hymer, in 1956 in het familiebedrijf en kocht een deel van het Bachem-terrein aan. In nauwe samenwerking met Erich Bachem ontstond in 1957 de oer-Troll. Al in het volgende jaar begonnen de twee met de serieproductie van de nu zo bekende Eriba-Touring-serie.

Eriba caravans = kwaliteit

Eriba Hymer kijkt op een lange traditie in de vrijetijdsbranche terug. Deze ervaring spiegelt zich aan een permanente technologische ontwikkeling. Zo was Eriba de eerste producent van caravans die ISO 9001 gecertificeerd werd. Daarnaast is het een van de weinige fabrikanten die het GS-teken mag voeren als symbool voor kwaliteit en gecontroleerde veiligheid. Bijvoorbeeld bieden de Eriba caravans u zes jaar garantie op waterdichtheid, mits de jaarlijkse waterdichtheidsinspecties worden uitgevoerd.

Overzicht van de Eriba caravans:

Met het uitgebreide programma biedt Eriba Hymer voor elk wat wils. Voor de echte kampeerders hebben we de Touring-serie met de welbekende onverwoestbare kooiconstructie. Wilt u iets meer ruimte en comfort, maar toch lekker klein en handzaam, dan is de Eriba Feeling een goede keuze. Of misschien de nieuwe Nova Light – wel smal, klein en licht, maar zonder hefdak!

Programma:

Eriba heeft een uitgebreid programma, met of zonder hefdak. Basic of lekker luxe. Alle variaties zijn mogelijk! Klik hieronder voor meer informatie per serie:

Maar welke Eriba u ook kiest, met een Eriba van Martens Caravans te Brummen zit u altijd goed. Niet voor niets zijn we al meer dan 30 jaar Eriba dealer!

30 jaar Eriba dealer