Eriba caravans

Eriba caravans

Eriba Hymer behoort tot de meest traditionele, meest innovatieve en momenteel meest succesvolle caravan- en camperfabrikanten in Europa. De status van de toonaangevende vrijetijdsvoertuigfabrikant is echter niet alleen gebaseerd op deze lange traditie en ervaring, maar veeleer ook op het onophoudelijke streven van Eriba Hymer, telkens trendsetter bij de nieuwste ontwikkelingen te zijn. Hierbij staat naast een attractief design en een behaaglijk interieur met name het belang van de klant bij optimale kwaliteit, innovatieve technologie en geperfectioneerde veiligheid op de voorgrond.

Naast de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige voertuigen spant Eriba Hymer zich ook op vele andere niveaus in om de mobiele vrijetijdsvorm te bevorderen en de aanhangers van caravaning op reis optimale omstandigheden mogelijk te maken.

Met een in 1923 in de buurt van Bad Waldsee opgericht ambachtelijk bedrijf is het allemaal begonnen. Wagen- en carrosseriebouw vormden in die tijd het beroep van Alfonso Hymer. Met het vaste voornemen om zelf ooit zelfstandig te worden, kwam zijn zoon, Erwin Hymer, in 1956 in het familiebedrijf en kocht een deel van het Bachem-terrein aan. In nauwe samenwerking met Erich Bachem ontstond in 1957 de oer-Troll. Al in het volgende jaar begonnen de twee met de serieproductie van de nu zo bekende Eriba-Touring-serie.

Eriba caravans = kwaliteit

Eriba Hymer kijkt op een lange traditie in de vrijetijdsbranche terug. Deze ervaring spiegelt zich aan een permanente technologische ontwikkeling. Zo was Eriba de eerste producent van caravans die ISO 9001 gecertificeerd werd, en is het een van de weinige fabrikanten die het GS-teken mag voeren als symbool voor kwaliteit en gecontroleerde veiligheid. Eriba caravans bieden u zes jaar garantie op waterdichtheid, mits de jaarlijkse waterdichtheidsinspecties worden uitgevoerd.

Overzicht van de Eriba caravans:

Met het uitgebreide programma biedt Eriba Hymer voor elk wat wils. Voor de echte kampeerders hebben we de Touring-serie met de welbekende onverwoestbare kooiconstructie. Wilt u iets meer ruimte en comfort, maar toch lekker klein en handzaam, is de Eriba Feeling een goede keuze. Of misschien de nieuwe Nova Light – wel smal, klein en licht, maar zonder hefdak! De Exciting modellen bieden alle comfort voor een leuke prijs, in de populaire indelingen. Wilt u alle luxe en comfort in ongekend design, dan is de Nova GL , SL of Nova S de perfecte caravan voor u.

Maar welke Eriba u ook kiest, met een Eriba caravan van Martens  zit u altijd goed. Niet voor niets zijn we al meer dan 25 jaar officieel Eriba Hymer dealer!


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!