kabe Imperial

Kabe Imperial

De Imperial-serie is het absolute premiumsegment van de caravanmarkt. Zijn exclusiviteit straalt af van het exterieur, glad en hoogglanzend met een driedimensionale decoratie. Bovendien is binnen in de caravan de standaard uitrusting van een luxueus niveau. Zoals bijvoorbeeld verzonken inductiekookplaat, moderne kastdeuren, zitbanken met slide-out functie en exclusieve lederen bekleding, magnetron, keramisch toilet, airconditioning. Daarnaast een speciaal ontworpen geluidsysteem en het Kabe Smart D elektriciteitssysteem als slechts enkele voorbeelden van het uitrustingsniveau.

De inrichting is sfeervol in licht beige bovenkastdeuren met antraciet grijze details in de caravan. Het meubelwerk in houtdekor “Nordic Oak” is een tijdloos mooi ontwerp. De tafel, keukenblad en andere panelen zijn gemaakt van nieuw laminaat en de delen van pleximateriaal, zoals de barkast, hebben een nieuwe bijpassende tint.

Meer lezen over de Kabe Imperial modellen? Klik dan hier.

De Kabe Imperial is leverbaar in 16 modellen, met maar liefst 56 mogelijke indelingen. Hoe kies ik daar nu mijn favoriet uit? Bepaal daarom als eerste de gewenste opbouwlengte (bij de Imperial van 5.60 tot 10 mtr). Kies daarna welke badkameropstelling u wilt (in het midden, in de hoek of over de gehele breedte). En op die manier komt u eenvoudig uit bij uw favoriete indeling!

indelingen Kabe

Klik hieronder voor meer informatie over indelingen, uitrusting, foto’s en interieurfilm:

Imperial 560 XLImperial Hacienda 880 B TDL
Imperial 600 XLImperial Hacienda 880 D TDL
Imperial 600 XL FKImperial Hacienda 880 TDL FK
Imperial 630 TDL2Imperial Hacienda 880 TDL
Imperial 630 TDL FKImperial Hacienda 880 GLE
Imperial 740 TDLImperial Hacienda 1000 TDL
Imperial 780 TDL
Imperial 780 TDL FK
Imperial 780 D GLE