Eriba Touring

eriba touringEriba Touring –  voor reislustige individualisten

Zuiver individualisme: de Eriba Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Al meer dan 55 jaar vormt het bouwprincipe met de aerodynamische vorm het ideale thuis voor iedereen, die verre landen wil opzoeken. Een beperkt eigen gewicht, compacte afmetingen en een lage bouwhoogte dankzij de oplossing met het hefdak zijn typische kenmerken van de Touring caravans. Ook de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch.

Een exclusieve uitrusting, die garant staat voor comfort en een optimale veiligheid, evenals een laag brandstofverbruik, onderscheiden deze reeks, die al decennialang aan de verwachtingen beantwoordt. Een uitgekiende en praktijkgerichte inrichting met een hoogwaardig interieur en een exclusief design – in de woon- en slaapruimte, in de keuken en de badkamer – maken van uw reizen met de Eriba Touring een onvergetelijke gebeurtenis. Geniet onbekommerd van de natuur bij uw zwerftocht door uw favoriete gebied – volledig individueel en onafhankelijk.

eriba touring

Eriba Touring: de ‘cultcaravan’

Ervaring is een solide fundament voor de vooruitgang. De AERO- bouwwijze zorgt voor stabiliteit door de legendarische stalen buizen constructie, perfecte aëro dynamika en optimale rij-eigenschappen. Dit maakt de Eriba Touring al meer dan 55 jaar een betrouwbare reisgenoot op alle wegen ter wereld.

De hefdakmodellen kunnen makkelijk in de garage door hun geringe hoogte. Eriba biedt u keuze uit vele modellen in diverse indelingen, met en zonder toiletruimte. De kleine Touring kan door vrijwel iedere auto getrokken worden. Maar ook ideaal voor wie van opschieten houdt, of voor minder gebaande paden kiest …

De nieuwste modellen hebben weer een aantal belangrijke pluspunten: de ingangsdeur is hoger, de stahoogte is 6 cm hoger, het hefdak is groter en mooier gevormd en heeft een bredere oversteek. De buitenzijde is leverbaar in standaard wit minihamerslag, of tegen meerprijs in glad zilver aluminium beplating. Het ronde exterieurdesign komt terug in de vormgeving van het interieur met de meubelen in decor ‘Trentino Birnbaum’. Dit typische kenmerk is vooral zichtbaar bij de dakkasten. Deze bieden rondom veel opbergruimte op een aangename hoogte.

Ondanks de compacte afmetingen met een zitgroep voor- en/of achterin is wooncomfort het allerbelangrijkst. De keuken met een licht, gebogen werkblad, een ronde spoelbak van roestvrij staal en een 2- of 3-pits kooktoestel laat dit duidelijk zien. De rookglasafdekking van het kooktoestel biedt in verticale positie tevens bescherming tegen vlammen. Alvast binnen kijken? Klik hier voor een 360° panorama.

Unieke stalen kooi constructie

Bij de Eriba Touring zorgt het sinds 55 jaar beproefde AERO-systeem met het legendarische frame van stalen buizen voor de hoogste kwaliteit. De lichte, zelfdragende constructie is vrij van verrotting en heeft een gemoffelde aluminium buitenhuid en een hefdak van GFK.

touring frame

 

Voor seizoen 2017 is er een speciale versie leverbaar van de Familia 310, Triton 430 en Troll 530: de Silver Edition. Kijk hier voor meer informatie: Flyer van de Touring Silver Edition. Een speciale uitvoering van de Familia 310, Triton 430 en Troll 530. Zoals de naam al zegt in een prachtig zilverkleurig jasje, van binnen lekker retro uitgevoerd en voorzien van een aantal handige accessoires zoals bijvoorbeeld een hordeur en serviceluik. Uw prijsvoordeel kan oplopen tot €2.480,=. Klik hier voor meer info, of nog beter: kom ‘m in de showroom bekijken!

Klik hier voor meer informatie over de Touring …

 


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!