Sprite Mondial SE

sprite mondial

Sprite Mondial SE

Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam. De Sprite Mondial is Quality with Style!

De Sprite Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++-constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit. Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

sprite mondial

Indelingen Sprite Mondial SE

De Sprite Mondial SE serie bestaat uit vier indelingen met een uitgebreide standaard uitrusting. Voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Klik hier voor de specificaties van de 4 indelingen.

De Sprite Mondial SE heeft het zo kenmerkende Engelse front, met de drie ramen. En het panorama-sunroof daarboven zorgt voor nog meer lichtinval en ruimtelijk gevoel. Alle openslaande ramen ramen zijn voorzien van combi-rollo’s en de buitendeur met vast raam heeft een hordeur. Naast kachel met ringverwarming, koelkast en toilet is ook een boiler standaard aanwezig. De zitgroep is heerlijk luxe met topkwaliteit kussens met binnenvering. De vaste bedden zijn voorzien van Duvalay matrassen met comfortabel traagschuim.

Smart++ opbouw

Niet alleen de buitenzijde van de caravan, maar ook de binnenzijde van het front, dak, achterzijde en zijwanden zijn voorzien van een polyester laag. De vloerconstructie heeft aan de onderzijde een polyester buitenlaag, een uitstekende bescherming tegen steenslag en vochtinwerking in uw caravan. Tevens heeft de sterke sandwichconstructie aan de binnenzijde, in plaats van hout alleen nog ‘Pure’. Dit is een taai, hard, op polyurethaan gebaseerd product, en volledig waterdicht. Deze constructie voorkomt de overdracht van vocht van de buitenzijde naar binnenkant van de constructie, waardoor de caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking. Alle bevestigingen, inclusief ramen en deuren worden geschroefd in het ‘Pure’ frame dat per bevestiging wordt aangepast in dikte om aan de vereiste sterkte te voldoen. Doordat het ‘Pure’ materiaal lichter is dan hout, is het mogelijk een gewichtsbesparing te bereiken zonder verlies van sterkte in de wand. Het ‘Pure’ materiaal is volkomen ondoordringbaar voor water en heeft geen aders, wat betekent dat er geen water door kan dringen van de buitenbeplating tot de binnenste wandplaat. Alles, met inbegrip van de isolerende HD polystyreen vloer, is CNC (computer numeriek bestuurd) gesneden om een maatvoering met hoge nauwkeurigheid te leveren.


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!