Sprite Mondial SE

sprite mondial 2019
Sprite Mondial SE

Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam. Anders gezegd: de Sprite Mondial is Quality with Style!

De Sprite Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++-constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit. Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

sprite mondial 2019

Indelingen Sprite Mondial SE

De Sprite Mondial SE serie bestaat uit vier indelingen met een uitgebreide standaard uitrusting. Voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Klik hier voor de specificaties van de 4 indelingen.

De Sprite Mondial SE heeft het zo kenmerkende Engelse front, met de drie ramen. En het panorama-sunroof daarboven zorgt voor nog meer lichtinval en ruimtelijk gevoel.  Tevens zijn alle openslaande ramen ramen voorzien van combi-rollo’s en de buitendeur met vast raam heeft een hordeur. Naast de kachel met ringverwarming, koelkast en toilet is ook een boiler standaard aanwezig. De zitgroep is heerlijk luxe met topkwaliteit kussens met binnenvering. Tenslotte de vaste bedden: deze zijn voorzien van Duvalay matrassen met comfortabel traagschuim.

Indelingen van de Sprite Mondial SE serie:

Smart++ opbouw

Niet alleen de buitenzijde van de caravan, maar ook de binnenzijde van het front, dak, achterzijde en zijwanden zijn voorzien van een polyester laag. De vloerconstructie heeft aan de onderzijde een polyester buitenlaag, een uitstekende bescherming tegen steenslag en vochtinwerking in uw caravan. Tevens heeft de sterke sandwichconstructie geen hout, maar alleen ‘Pure’. Dit is een taai, hard, op polyurethaan gebaseerd product.

Deze constructie voorkomt de overdracht van vocht van buiten naar binnen, waardoor de caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking. En alle bevestigingen worden geschroefd in het frame dat wordt aangepast in dikte om aan de vereiste sterkte te voldoen. Doordat het ‘Pure’ materiaal lichter is dan hout, is het mogelijk een gewicht te besparen zonder sterkteverlies.

Anders gezegd: het ‘Pure’ materiaal is volkomen ondoordringbaar voor water en heeft geen aders, wat betekent dat er geen water door kan dringen van de buitenbeplating tot de binnenste wandplaat. Daarnaast ziijn alle delen computer gestuurd gesneden om een maatvoering met hoge nauwkeurigheid te leveren.

Nieuw in 2019

Nieuw voor seizoen 2019 is de indeling Mondial 450 toegevoegd aan de serie. Daarnaast zijn de Sprite Mondial caravans nu uitgevoerd met luxe oven/grill combinatie met 3 gaspitten + 1 elektrische kookpit. De ultraheat elektrische verwarming ter aanvulling op de Truma gaskachel en nu standaard voorzien van een radio/cd-speler.


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!