Sprite Mondial SE

Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam. Anders gezegd: de Sprite Mondial is Quality with Style!

De Sprite Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++-constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit. Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

Engelse stijl

De Sprite Mondial SE serie bestaat uit 3 indelingen met een uitgebreide standaard uitrusting. Voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. De Sprite Mondial SE heeft het zo kenmerkende Engelse front, met de drie ramen. En het panorama-sunroof daarboven zorgt voor nog meer lichtinval en ruimtelijk gevoel. Tevens zijn alle openslaande ramen voorzien van combi-rollo’s en de buitendeur met vast raam heeft een hordeur. Naast de kachel met ringverwarming, koelkast en toilet is ook een boiler standaard aanwezig. De zitgroep is heerlijk luxe met topkwaliteit kussens met binnenvering. Tenslotte de vaste bedden: deze zijn voorzien van Duvalay matrassen met comfortabel traagschuim.

Indelingen van de Sprite Mondial SE serie:

Ook in de Mondial-serie heeft u keuze uit 3 indelingen:

  • de welbekende frans-bed-opstelling.
  • natuurlijk de echte Engelse badkamer achterin over de gehele breedte met grote zitgroep voorin.
  • of de grote badkamer met 2 eenpersoons bedden en zitgroep voor.

Smart++ opbouw

Niet alleen de buitenzijde van de caravan, maar ook de binnenzijde van het front, dak, achterzijde en zijwanden zijn voorzien van een polyester laag. De vloerconstructie heeft aan de onderzijde een polyester buitenlaag, een uitstekende bescherming tegen steenslag en vochtinwerking in uw caravan. Tevens heeft de sterke sandwichconstructie geen hout, maar alleen ‘Pure’. Dit is een taai, hard, op polyurethaan gebaseerd product.

Deze constructie voorkomt de overdracht van vocht van buiten naar binnen, waardoor de caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking. En alle bevestigingen worden geschroefd in het frame dat wordt aangepast in dikte om aan de vereiste sterkte te voldoen. Doordat het ‘Pure’ materiaal lichter is dan hout, is het mogelijk een gewicht te besparen zonder sterkteverlies.

Anders gezegd: het ‘Pure’ materiaal is volkomen ondoordringbaar voor water en heeft geen aders, wat betekent dat er geen water door kan dringen van de buitenbeplating tot de binnenste wandplaat. Daarnaast ziijn alle delen computer gestuurd gesneden om een maatvoering met hoge nauwkeurigheid te leveren.

Luxe uitrusting

De Sprite Mondial caravans zijn o.a. uitgevoerd met luxe oven/grill combinatie met 3 gaspitten. De draadkorven in de keukenkast zijn uittrekbaar gemaakt. Het midi-Heki-dakluik heeft een nieuw design. De Sprite Mondial heeft standaard Ultraheat elektrische verwarming ter aanvulling op de Truma gaskachel, waarmee u dus kunt kiezen of u de caravan wilt verwarmen op gas of op 230V (500/1000/2000 Watt). En is tevens voorzien van een radio/cd-speler met luidsprekers en buitenantenne.