Sprite Cruzer SR

De Sprite Cruzer SR range is de afgelopen jaren bijzonder populair gebleken en heeft menig kampeerder de overstap naar deze luxe caravan laten maken. De Cruzer heeft een prachtige vorm met een aerodynamisch gevormde daklijn, een modern front en een stoer achterpaneel over de volledige hoogte van de caravan. In het bijzonder schittert boven de drie voorramen van dit front het standaard panoramisch dakraam. Daarnaast wordt de sportieve maar ranke body geaccentueerd door kunststof hoekprofielen boven de zijwanden. Deze profielen verbinden het front met de achterzijde.

Het dakraam boven de drie frontramen zorgt voor een ruimtelijke beleving aan de binnenzijde van de caravan. Bijgevolg geeft de lichtinval altijd een zomers gevoel, ook bij donkere dagen. Het interieur is uiteraard volledig op de nieuwe raampartij aangepast. Ook bevindt zich aan de voorzijde een kunststof dakconstructie, voorzien van ingebouwde speakers voor de standaard radio/cd speler en de LED plafond verlichting.

Binnen in de Cruzer worden houten panelen en kastdeurtjes speels afgewisseld met kunststofdelen. Dit geeft al met al een verfrissend ruimtelijk effect. De bovenkastjes zijn vernieuwd en bieden bovendien meer opbergruimte. Tevens is het typisch Engelse ladekastje middenvoor opnieuw ontworpen en heeft nu een uittrekblad. Hierdoor hoeft niet meer alles van tafel om het bovenblad te vergroten. Concluderend: deze caravan heeft een ruime en gezellige zithoek die van alle gemakken is voorzien.  Onder meer met een opbergvak en een aantal stopcontacten voor het opladen van o.a. de telefoon of iPod.

Standaard uitrusting

Alle Sprite Cruzer indelingen hebben een hoog standaard uitrustingsniveau.  Onder andere een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, accubox, kussens met binnenvering, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler. In de keuken een kooktoestel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat, een luxe oven-grill combinatie, magnetron en een grote 107 liter koelkast. Verder is de Cruzer uitgerust met de Truma Combi voor warm water en verwarming (gas en 230V) en usb-stopcontacten. Ook leuk is het “Swift Command” controlesysteem met display en via een app op uw mobiele telefoon. Kortom: de Sprite Cruzer caravan is één van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

Indelingen Sprite Cruzer

De Sprite Cruzer serie omvat 7 indelingen, van de tweepersoons Cruzer 460 SR tot en met de Cruzer 635 SR. De Cruzer 460 SR heeft een ruime zit aan de voorzijde, middenkeuken en een grote badkamer aan de achterzijde van de caravan. De Cruzer 480 SR heeft naast een ruime voorzit een prachtig slaapvertrek met aansluitend de toiletgroep. Vervolgens heeft de Cruzer 495 SR een grote zitgroep en keuken met een vast twee persoonsbed en aansluitend achterin de caravan een grote badkamer. Bij de Cruzer 492 SR krijgt u een luxe badkamer over de gehele breedte van de caravan, twee een-persoonsbedden en een ruime Engelse zitgroep. Als laatste vindt u heerlijke queensbed in de Cruzer 520 SR, Cruzer 550 SR en in de tandemasser 635 SR.