Sprite Cruzer SR

sprite cruzer 2019Sprite Cruzer SR – Spirit of Adventure

De Sprite Cruzer SR range is de afgelopen jaren bijzonder populair gebleken en heeft menig kampeerder de overstap naar deze luxe caravan laten maken.

De Cruzer heeft een prachtige vorm met een aerodynamisch gevormde daklijn, een modern front en een stoer achterpaneel over de volledige hoogte van de caravan. Boven de drie voorramen van dit front schittert het standaard panoramisch dakraam. De sportieve maar ranke body wordt geaccentueerd door kunststof hoekprofielen boven de zijwanden, die het front verbindt met de achterzijde.

Het dakraam boven de drie frontramen zorgt voor een ruimtelijke beleving aan de binnenzijde van de caravan. De lichtinval geeft altijd een zomers gevoel, ook bij donkere dagen. Het interieur is volledig op de nieuwe raampartij aangepast. Aan de voorzijde bevindt zich een kunststof dakconstructie, voorzien van ingebouwde speakers voor de standaard radio/cd speler en de LED plafond verlichting.

Binnenin de Cruzer worden houten panelen en kastdeurtjes speels afgewisseld met kunststofdelen, wat een verfrissend ruimtelijk effect geeft. De bovenkastjes zijn vernieuwd en bieden bovendien meer opbergruimte. Het typisch Engelse ladekastje middenvoor is opnieuw ontworpen en heeft nu een nieuw uittrekblad. Hierdoor hoeft niet meer alles van tafel om het bovenblad te vergroten. De caravan heeft een ruime en gezellige zithoek die van alle gemakken is voorzien, waaronder een opbergvak en een aantal stopcontacten voor het opladen van o.a. de telefoon of iPod.

sprite cruzer 2019Interieur

De Sprite Cruzer serie omvat 5 indelingen, van de tweepersoons Cruzer 460 SR tot en met de Cruzer 520 SR. De Cruzer 460 SR heeft een ruime zit aan de voorzijde, middenkeuken en een grote badkamer aan de achterzijde van de caravan. De Cruzer 480 SR heeft naast een ruime voorzit een prachtig slaapvertrek met aansluitend de toiletgroep. In de Cruzer 495 SR vindt u een grote zitgroep en keuken met een vast twee persoonsbed en aansluitend achterin de caravan een grote badkamer. Bij de Cruzer 492 SR krijgt u een luxe badkamer over de gehele breedte van de caravan, twee een-persoonsbedden en een ruime Engelse zitgroep. Een luxe queensbed vindt u in de Cruzer 520 SR.

Indelingen 2019:

Cruzer indelingen

 

Alle Sprite Cruzer indelingen hebben een hoog standaard uitrustingsniveau, waaronder een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, accubox, kussens met binnenvering, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler, een luxe oven-grill combinatie, magnetron, grote 107 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat. De Sprite Cruzer caravan is hierdoor één van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

Klik hier voor meer informatie..

 

Nieuw voor seizoen 2019 is de Cruzer o.a. uitgerust met de Truma Combi voor warm water en verwarming (gas en 230V), usb-stopcontacten, en het “Swift Command” controlesysteem met display en via een app op uw mobiele telefoon.


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!