Sprite Basecamp

Sprite introduceert de Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfboards mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Daarnaast sluit het robuuste en functionele interieur naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de caravan tegen een stootje.

De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets anders wil, bovendien zonder concessies te doen aan comfort. De uitrusting is ruim en de zitbanken zijn comfortabel. De AirWave kussenopmaak geeft een slank silhouet aan de zitkussens. Daarnaast zorgt het voor de juiste combinatie van steun en demping. Wanneer de kussens zijn omgedraaid om het bed te maken, geeft de unieke Airwave constructie het gevoel en het comfort van een matrastopper. Kortom: sportief en zonder zorgen, dankzij de beproefde Smart++ constructie. Dat is de Sprite Basecamp!

De Basecamp is leverbaar in 3 indelingen:

Basecamp uitrusting:

De standaarduitrusting omvat o.a. lichtmetalen wielen, stevige disselafdekking, volledig polyester exterieur, reservewiel in disselbak, accubak van buiten bereikbaar, vastzetbeugels voor bagage/fietsen, 85 ltr Dometic koelkast, 3-pits kooktoestel en grill, Thetford cassettetoilet en waterbesparende douchekop, Whale boiler (8 ltr) op gas of elektrisch, Whale rondverwarming op gas of elektrisch.

Helemaal van deze tijd is het Swift Command controlesysteem, werkend via een app op uw mobiele telefoon. De functies zijn bijvoorbeeld batterijconditiemeter, verlichting en waterpomp controle, binnen- en buitentemperatuur, binnenvochtigheidsgraad, verwarming, zonnepaneel laad condities en blue tooth-aansluitingen.

De Basecamp wordt ook geleverd inclusief het “pluspakket”. Dit pakket omvat onder andere een tv-zwenkarm, buitenstopcontact 230V, buitengasaansluiting, buitendouche-aansluiting, zonnepaneel 100 W op dak en een plisse-hordeur. Daarnaast is er de speciale op maat gemaakte achtertent leverbaar voor € 1275,=.

Verder lezen over de Sprite Basecamp? Klik hier!