Sprite Alpine Sport

Sprite Alpine Sport

De Sprite Alpine zet de trend met de combinatie van een strakke buitenvorm en een modern interieur. Door gebruik te maken van de modernste 3D software, hebben de ontwerpers een caravan ontworpen die een prachtige combinatie is van comfort, gezelligheid en vormgeving. Concluderend: het resultaat mag er zijn – een moderne en luxe caravan, die tegen een aantrekkelijke prijs leverbaar is

De stoere maar ranke bodylijn, met het standaard panoramisch dakraam, geeft de caravan een moderne en tijdloze uitstraling. Tevens zijn belangrijke praktische details, zoals een goede waterafvoer, tentrail en verlichting volledig in het design opgenomen. Sprite caravans zijn gemaakt van uiterst duurzame materialen. Daarnaast valt de Alpine Sport ook in de hoogste klasse (3) op het gebied van thermische isolatie.

Interieur

Binnen in de Sprite Alpine Sport worden houten panelen en kastdeurtjes speels afgewisseld met kunststofdelen, wat een verfrissend ruimtelijk effect geeft. De nieuwe bovenkastjes bieden bovendien voldoende ruimte voor al uw spullen. Daarnaast heeft het typische Engelse ladekastje middenvoor een vernuftig uittrekblad. Hierdoor hoeft niet meer alles van tafel om het bovenblad te vergroten. De caravan heeft een ruime en gezellige zithoek die van alle gemakken is voorzien, waaronder een aantal stopcontacten voor het opladen van de telefoon, iPad of het aansluiten van de televisie.

De Sprite Alpine Sport biedt, mede door de uitgebreide uitrusting, de stijl en het gemak van het koken zoals thuis.  Bijvoorbeeld de keukenlades hebben metalen geleiderails en de werkbladen zijn fraai en dik. Er is ruimte genoeg in de keuken. En natuurlijk ontbreken de grote koelkast met breed vriesvak, het ruime 3-pitsgasstel en de boiler niet. Sfeer en gebruiksgemak in de avond wordt gecreëerd door de verlichting onder de bovenkastjes. Verder zorgen speciale kastsluitingen ervoor dat uw waardevolle spullen netjes op hun plaats blijven tijdens de reis.

Indelingen

De Sprite Alpine Sport serie is leverbaar in 3 verschillende indelingen.

  • De Sprite Alpine Sport 370 EK is een compacte eindkeuken.
  • De Sprite Alpine Sport 420 CT  is de welbekende Engelse indeling met de grote badkamer.
  • De Sprite Alpine Sport 470 CF heeft het Franse bed met zitgroep voorin.