Solifer Zenit

solifer zenitSolifer Zenit

Met de Solifer Zenit heeft u een vakantiehuisje op wielen. Alle ruimte en comfort aan boord, maar niet aan een plaats gebonden. U kunt gaan en staan waar u maar wilt!

Ruime rondzitgroep voor met vrijstaande tafel. Comfortabele goed gevormde kussens met Bulltex-vulling voor perfect zitcomfort. Goed richtbare spotlights om een boek bij te kunnen lezen, plafondlamp boven tafel en sfeerverlichting voor een gezellige avond. Uiteraard alles dimbaar via een touch screen bedieningspaneel. Luxe keuken met 4-pits kooktoestel en oven. Koel-vriescombinatie op hoogte, handige softclose keukenlades, voldoende kastruimte. Openslaand raam met combirollo en afzuigkap. Bij de ingang een superhandige garderobe voor de jassen, en een tv-kast. Achterin een ruime badkamer over de gehele breedte met Thetford cassette, handdoekdroger, voldoende opbergruimte en een echte douchecabine. En natuurlijk een comfortabel twee-persoonsbed met fijne matras, oplegmatras en sprei in kleur.

so f 630_PH

Natuurlijk voorzien van de Alde vloeistofverwarming, vloerverwarming en boiler (alles te gebruiken op gas of electriciteit). Aan boord bevinden zich de vers watertank en afval watertank, voorzien van niveauindicatoren. De BPW staalgeveerde as zorgt voor subliem rijcomfort. En uiteraard heeft de Solifer Zenit een reservewiel, LM-velgen, schokdempers en een WS3000 stabilisatorkoppeling. En niet te vergeten natuurlijk de handige aanhaak-opstap.

Binnen zorgen de openslaande Seitz D-lux ramen, voorzien van geintegreerde combihorren, samen met het Heki-2 panoramadakluik voor voldoende ventilatiemogelijkheden. De welbekende Solifer-ventilatieluikjes vormen een perfecte aanvulling. De buitendeur is voorzien van plisse-hor.

Standaard voorzien van radio/cd/mp3-speler met afstandsbediening. De ‘voortentservice’ biedt u ingang voor 230V, stopcontact voor 230V en 12V en een TV-plug, aangesloten op de TV-plaats binnen.

Solifer Zenit:

Totale lengte: 807 cm
Inwendige lengte: 628 cm
Totale breedte: 252 cm
Massa in rijklare toestand: 1470 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht: 2000 kg
Aantal slaapplaatsen: 2 + 2

Deze Solifer Zenit bieden we u voor een superscherpe prijs aan, kom naar de showroom en we maken u een mooie aanbieding!


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!