Eriba Nova

Deze serie schittert niet alleen door de verbeterde techniek, maar ook dankzij het nieuwe jasje. Of liever gezegd, twee nieuwe jasjes. Want de vertrouwde en uiterst populaire premiumserie Eriba Nova is volledig nieuw ontwikkeld en is nu leverbaar in de uitvoeringen Trend en Ambience. Tevens zijn de isolatiewaarden uitstekend en de stabiliteit en levensduur ongeëvenaard dankzij de innovatieve CLIMADUR-opbouwtechniek. Bovendien onderscheiden de caravans zich bovendien door hun karakteristieke ronde vorm en overtuigen met veel opbergruimte en een comfortabele zitgroep.

Smart Home

Met het standaard Eriba Smart Home-systeem voldoet de nieuwe Eriba Nova aan alle wensen inzake functionaliteit en comfort. Want via het moderne TFT-display boven de ingangsdeur zijn alle belangrijke functies eenvoudig te regelen. Zoals bijvoorbeeld verlichting, verwarming, airco en warmwatervoorziening. Ook informatie over accu, vers water of temperatuur is hiet zichtbaar. Daarnaast kunnen met de Eriba-app vele functies via Bluetooth of afstandsbediening worden geregeld. Tevens is een verbinding met het voertuig via Bluetooth daarbij in de directe omgeving van het voertuig op elk moment mogelijk.

Climadur opbouwtechniek

Door de innovatieve CLIMADUR-opbouwtechniek behalen de nieuwe Eriba Nova-modellen uitstekende isolatiewaarden bij de koudekamertest. Daarvoor zorgen de waterbestendige en zeer stevige PU-strips en de XPS-isolatie. De lichte, tegen verrotting beschermde GFK-vloer en de GFK in het dak, de voor- en achterzijde vormen een betrouwbare bescherming tegen hagelschade en garanderen bovendien een lange levensduur en stabiliteit van de opbouw. Bovendien benadrukken de verzonken rail voor de voortent en zijwanden van gladde aluminiumplaat het hoogwaardige voorkomen van de caravan.

Trend of Ambiance

U kunt kiezen uit twee uitvoeringen: Trend of Ambiance.

De Trend-versie herkent u o.a. aan: Zitgroep in hoekige uitvoering en stofkeuze Mirabel Stone of Mirabel Coffee. Tafelblad in houtdecor.
Meubelwerk uitgevoerd in houtdecor Sonoma Oak met voelbare houtstructuur. Kastgrepen in zwart-chroom. De bovenkasten in de keuken zijn uitgevoerd in hoogglans wit en het keukenwerkblad in steenlook.
Vouwgordijn voor afscheiding woon-/slaapgedeelte.

De optionele Ambiance-uitvoering kenmerkt zich door: Zitgroep in afgeronde uitvoering en stofkeuze Benton Stone of Benton Coffee. Tafelblad in houtdecor. Meubelwerk uitgevoerd in houtdecor Arkansas Walnut met voelbare houtstructuur. Kastgrepen in mat nikkel. XL-sfeerverlichting met extra verlichting in het handige opbergvak en langs de bovenkasten. Aluminium raamframe met comfortabel dubbel plissérolgordijn. Keukenladefronten in hoogglanzend wit, keukenbovenkasten verlicht en in hoogglanzend wit met een keukenwerkblad in steenlook. Houten schuifdeur voor afscheiding woon-/slaapgedeelte

Indelingen

De Eriba Nova is verkrijgbaar in onderstaande indelingen.

indelingen