Eriba Nova SL

eriba nova slEriba Nova SL – Opvallend mooi, onweerstaanbaar praktisch

Eriba Nova SL: Een klassieke serie met een moderne uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende basismodellen van deze exclusieve caravan. De Nova combineert elegantie met een hoogst comfortabele uitrusting. Karakter, ervaring en stijl kenmerken deze serie. Kortom: de Eriba Nova zet de langjarige traditie van het merk voort, samen met vooruitstrevende technologie.

Dak, voor- en achterzijde in kleur Carrara wit met nieuwe, elegante stickers. In het bijzonder de achterkant bekoort door het automotive design en de nieuwe, hybride led-lampen, ook ’s nachts duidelijk te herkennen dankzij de 3 typische HYMER-balken. Natuurlijk ook een volledig verzinkt AL-KO-systeem-lichtgewicht-chassis met verzinkte assen.  Daarnaast standaard voorzien van een 50 liter verswatertank onder de vloer, geïsoleerd en verwarmd.

     

Palatino Apfel

Dankzij het panoramische dak baadt het woongedeelte in het licht. De royaal ontworpen indelingen bieden een ongelooflijk ruimtegevoel. Veel opbergruimte bieden de ruime dakbergkasten met hoogwaardige kleppen met hoogglans in het meubeldecor Palatino Apfel Creme. Eerst even sfeer proeven? Klik hier voor een 360 panorama-film.

De ruime keuken biedt een heleboel opbergruimte – in schuifladen met Servo-Soft-sluiting en een stevig, metalen slot evenals in de kasten onderaan met speciale bodem voor zware lasten.  Waar mogelijk is de Eriba Nova SL standaard uitgerust met de Smart-Tower-koelkast met een inhoud van 146 liter en een afzonderlijk vriesvak.

De beste omstandigheden om zachtjes naar dromenland te gaan: twee meter lange eenpersoonsbedden met koudschuimmatrassen, ergonomische lattenbodem en afneembare matrasbeschermingshoezen. Met een optionele, oprolbare lattenbodem kunt u de twee eenpersoonsbedden snel tot een grote ligweide omvormen. Bovendien bieden de grote opbergvakken boven de bedden veel plaats en kunnen ook ’s avonds perfect gebruikt worden: dankzij de standaard sfeerverlichting is er ook binnenin verlichting. De ruime kledingkast bevat een drooglade waarin natte kleding dankzij de verwarming kan drogen. Klik hier voor meer informatie over de Eriba Nova SL.

Eriba wintertechnologie

Ook al is de winter nog zo koud – dankzij de ERIBA-wintertechnologie is kamperen ook in de winter een weldadig-warm genoegen.

Met slimme klimaatoplossingen zoals een krachtig verwarmingsconcept en de unieke PUAL-techniek zijn de nieuwe ERIBA Nova SL modellen gewapend tegen alle denkbare weersomstandigheden. Bovendien bijzonder geschikt om het hele jaar door mee te kamperen. De nieuwe serie heeft de continubelasting in de koudekamer doorstaan met prima beoordelingen.

Dankzij de unieke PUAL-bouwwijze bestaan wanden en daken uit een geheel van polyurethaanschuim en gemoffelde aluminiumplaat, hetgeen resulteert in een extreem hoge belastbaarheid en waterafstotend werkt.

De excellente isolatie garandeert u een koel zomerverblijf en ‘s winters een aangenaam leefklimaat. Bijvoorbeeld de warmte- isolatie komt overeen met een 44 cm dikke stenenmuur. Tezamen met de Truma kachel, boiler en de perfect aangelegde ringverwarming maakt dat de Eriba tot een prima wintersporter (optioneel leverbaar met Alde-vloeistofverwarming).

De Eriba Nova SL is leverbaar in de volgende indelingen:


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!