Eriba Nova S

Eriba nova s 2017Eriba Nova S – Het nieuwe vlaggenschip van Eriba

In seizoen 2017 wordt de nieuwe Eriba Nova S geïntroduceerd! Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende achterlichten. Binnenin is luxe alomtegenwoordig: met leder beklede zijwanden en een soft-touch-plafond voor een extra nobele look en ideale geluidsisolatie. Bovendien beschikt het model over het innovatieve Eriba raum+system, afgeronde aansluitelementen van PU bij de toegang en het nieuwe meubeldecor Velvet Ash. U kunt nauwelijks met nóg meer stijl onderweg zijn!

Interieur

Het nieuwe interieur in het elegante meubeldecor Velvet Ash creëert zowel een gezellige als luxueuze sfeer in het woongedeelte. De zijkant van de zitgroep is bedekt met dezelfde kussenstof als in het woongedeelte, waardoor dat een uitzonderlijk exclusieve en ruime look krijgt.  Hoewel de Eriba Nova S 545 met een groot Frans bed een buitenbreedte van slechts 2,40 cm heeft, lijkt het nieuw ontworpen interieur verrassend ruim en royaal met voldoende plaats om u goed te voelen. De ruime rondzitgroep in de Eriba Nova S 545 nodigt u uit tot ontspanning en gezellige onderonsjes. In het woongedeelte biedt de grote tafel met één poot voldoende plaats voor een uitgebreid en relaxed ontbijt. Niet alleen elegant, maar ook milieuvriendelijk: het Eco Tech-leder Grazia. De standaard panoramische dakluiken in het woon- en slaapgedeelte laten veel natuurlijk licht in het voertuig binnen. Bovendien zorgen tal van indirecte lichtbronnen voor een aangename sfeer. De hoogwaardige tafel in het woongedeelte ziet er erg chic uit dankzij het uiterst krasbestendige hoogglansoppervlak in combinatie met de verchroomde rand. De nieuwe optrekgordijnen met een elegant design beschermen u tegen nieuwsgierige blikken van buiten en laten toch veel daglicht door. Ze zijn eenvoudig te bedienen en traploos instelbaar.

Keuken

De nieuw ontworpen keuken van de Eriba Nova S met hoogglanzende oppervlakken en verlichte achterwand is uitzonderlijk chic en voornaam. In de grote en stevige laden en besteklade met soft-close-sluiting is voldoende ruimte voor servies en bestek. De laden opent u heel gemakkelijk met de handgreep. Dankzij de standaard-uittrekkast voor het koffiezetapparaat houdt u op het werkblad meer plaats over.  En als u het koffiezetapparaat niet nodig heeft, kunt u de uittrekkast in een handomdraai in de dakbergkast opbergen. De keukenladen hebben een geïntegreerde handgreep en passen zo perfect in het moderne design van de Eriba Nova S.

Alvast sfeer proeven? klik hier voor een panoramafilmpje…

Slaapkamer

Het grote Franse bed achterin de Eriba Nova S 545 biedt een comfortabele slaapplek aan twee personen. Boven het bed bevindt zich standaard een panoramisch dakluik met dubbele beglazing en led-verlichting. Twee beweegbare leeslampjes in het slaapgedeelte zorgen voor een optimale verlichting, precies daar waar u wenst. De optioneel verkrijgbare luidsprekers zijn perfect in het voertuig geïntegreerd. De opbergruimtes onder de bedden van de Eriba Nova S zijn zowel van binnen als van buiten via grote luiken toegankelijk. De opbergruimtes onder de bedden bieden niet alleen veel plaats. Er zijn bovendien geen storende kabels en installaties, zodat u bij het in- en uitladen niets kunt beschadigen.

Klik hier voor meer informatie…

 


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!