Eriba Nova GL

Eriba Nova GL

Eriba Nova GL – Opvallend mooi, onweerstaanbaar praktisch

Eriba Nova GL: Een klassieke serie met een moderne uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende basismodellen van deze exclusieve caravan. De Nova combineert elegantie met een hoogst comfortabele uitrusting. Karakter, ervaring en stijl kenmerken deze serie. De Eriba Nova GL zet de langjarige traditie van het merk voort, samen met vooruitstrevende technologie. Het enorme ruimtegevoel ontstaat door de open woonarchitectuur. 

De Eriba Nova GL

De slaapkamer: een zeer sfeervol vertrek, in dit geval met twee een-persoons bedden, die met de uittrekbare middenlattenbodem (optioneel) om te bouwen zijn tot een riant twee-persoons-bed. Altijd uitgevoerd met koudschuimmatrassen en lattenbodems. De bergruimte onder de bedden is eenvoudig van binnen bereikbaar, maar ook via het grote bergluik aan de buitenzijde.

De schitterende rondzitgroep met de hoogwaardige kussens heeft een zeer gemoedelijke uitstraling. Naar keus leverbaar met “rechte hoekkussens” of “ronde hoekkussens”.  Meubeldecor “Grand Oak” zorgt voor de moderne maar toch sfeervolle uitstraling. Uiteraard kunt u de sfeer zelf bepalen d.m.v. diverse bekledingscombinaties. Alvast Eriba Nova GL sfeer proeven? Klik hier voor een 360 panoramafilm.

Voor welke Eriba Nova u ook kiest: in elk Nova model is de ergonomisch ingedeelde keuken uitgerust met een groot werkblad met spoelbak. Het 3-pits kooktoestel beschikt over een gedeelde glazen afdekking en een doorlopend, stevig rooster. Daar waar mogelijk standaard uitgerust met de hoge Smart-Tower koelkast. En optioneel kunt u zelfs kiezen voor de Aspire-keuken, met 4-pits kooktoestel, gasoven en grill. Klik hier voor meer informatie over de Eriba Nova …

De Eriba Nova GL is in de volgende indelingen leverbaar:Eriba Nova GL

 

 

 

 

 

Eriba Nova

Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!