Eriba Nova GL

Eriba Nova GL

Eriba Nova GL – Opvallend mooi, onweerstaanbaar praktisch

Een klassieke serie met een moderne uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende basismodellen van deze exclusieve caravan. Want de Nova combineert elegantie met een hoogst comfortabele uitrusting. Karakter, ervaring en stijl kenmerken deze serie. De Eriba Nova GL zet de langjarige traditie van het merk voort, samen met vooruitstrevende technologie. In het bijzonder het enorme ruimtegevoel ontstaat door de open woonarchitectuur. 

Eriba Nova GL

De slaapkamer: een zeer sfeervol vertrek, in dit geval met twee een-persoons bedden, die met de uittrekbare middenlattenbodem (optioneel) om te bouwen zijn tot een riant twee-persoons-bed. Zoals bij alle Eriba’s  hier ook uitgevoerd met koudschuimmatrassen en lattenbodems. De bergruimte onder de bedden is weliswaar eenvoudig van binnen bereikbaar, maar ook via het grote bergluik aan de buitenzijde.

Een schitterende rondzitgroep met de hoogwaardige kussens heeft een zeer gemoedelijke uitstraling. Niet alleen leverbaar met “rechte hoekkussens” maar naar keus ook met “ronde hoekkussens”.  Tevens zorgt meubeldecor “Grand Oak” voor de moderne maar toch sfeervolle uitstraling. Uiteraard kunt u de sfeer zelf bepalen d.m.v. diverse bekledingscombinaties. Eerst een beetje Eriba Nova GL sfeer proeven? Klik hier voor een 360 panoramafilm.

Voor welke Eriba Nova u ook kiest: in elk model is de ergonomisch ingedeelde keuken uitgerust met een groot werkblad met spoelbak. Tevens beschikt het 3-pits kooktoestel beschikt over een gedeelde glazen afdekking en een doorlopend, stevig rooster. Bovendien waar mogelijk standaard uitgerust met de hoge Smart-Tower koelkast. Verder kunt u optioneel zelfs kiezen voor de Aspire-keuken, met 4-pits kooktoestel, gasoven en grill. Klik hier voor meer informatie over de Eriba Nova …

De Eriba Nova GL is in de volgende indelingen leverbaar:Eriba Nova GL

 

 

  

 

Eriba Nova

Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!