Eriba Living

Eriba Living

De Eriba Living is met zijn chique design en mooie kleurencombinatie zeer aantrekkelijk voor jonge – en jong gebleven kampeerders. De woonkamer ademt een huiselijke sfeer uit en het slaapgedeelte is zo comfortabel ontworpen dat zowel grote als kleine caravanfans zich hier op hun gemak voelen. De Living heeft een aantal stapelbed-indelingen, dus zeer kindvriendelijk. Bovendien zijn veel opbergruimtes geïntegreerd, zodat spulletjes heel makkelijk opgeborgen kunnen worden. Al met al de ideale caravan voor het hele gezin.

De Eriba Living is stralend wit gelakt – zowel klassiek, modern als neutraal – en vormt samen met uw auto een stijlvolle combinatie. De keuze is aan u – standaard verkrijgbaar met vuilafstotende minihamerslagplaat of optioneel met elegante gladde plaat. Klik hier voor meer info…

Ook de Living heeft natuurlijk de kenmerkende stabiele lichtgewicht constructie van de opbouw. En een GFK laag ter bescherming tegen weer en hagel. Rijden zonder slingeren dankzij de stabilisatorkoppeling.

Optioneel kan de caravan uitgevoerd worden met een slaapdak, waarmee u nog voor 2 extra personen slaapplaats creëert. Of kies voor de 555XL, die standaard uitgerust is met een riant hefdak boven de rondzitgroep. Op die manier heeft u voor 7 personen slaapplaats!

Indelingen

De Eriba Living is leverbaar in de volgende indelingen:

Eriba Living


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!