Eriba Exciting

Eriba Exciting

Door zijn chique design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de Eriba Exciting jonge en jong gebleven caravanners in vervoering. Want afkomstig uit de automobielsector is het nieuwe design van de achterzijde met de Eriba hybride LED-achterlichten opvallend mooi. Met zijn strakke design straalt de Eriba Exciting een ongedwongen, decente soevereiniteit en dynamiek uit. Hetzelfde geldt voor het interieur van het voertuig. Zodoende ademt de woonruimte een huiselijke sfeer uit.

Vorm volgt functie. De Exciting wordt gekenmerkt door een heldere indeling. In het bijzonder de fraaie meubelen in het decor „Noce Cognac“ met de applicaties op de dakkasten en in de keukenbovenkasten onderstrepen het heldere karakter. Daarnaast bijpassende kussens met de bekledingsstof naar keuze passen zich harmonieus aan de structuur van het interieur aan. Tevens laat de uitrusting niets te wensen over. Alvast sfeerproeven?

Eriba Exciting: techniek en kwaliteit

Onder een stralend wit gelakt uiterlijk zit een moderne en robuuste carrosserietechniek verborgen in een sandwichconstructie met aluminiumplaat en hooggeïsoleerde polystyreenkern. Niet alleen biedt de disselbak van de Eriba Exciting plaats aan 2 gasflessen van elk 11 kg, een optionele afvalwatertank, niveaublokken, een reservewiel maar nog veel meer. Verder kan de klep van de gaskast plaatsbesparend omhoog worden opengeklapt, wat bijzonder handig is als er een fietsendrager is gemonteerd.

Onder alle vaste bedden bevindt zich een royale opbergruimte, die tevens toegankelijk is via de buitenklep aan de voortentzijde. Ook de in de lengte geplaatste één-persoons bedden kunnen in hun geheel worden opgeklapt en bieden zo een enorme hoeveelheid opbergruimte. De kolossale bedkasten zijn zo ook van binnen optimaal toegankelijk. 

Klik hier voor meer informatie over de Eriba Exiting…

Verkrijgbaar in de volgende indelingen:

indelingen Eriba Exciting
h2>

Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!