Eriba Exciting

Eriba Exciting

Eriba Exciting: veel vrijheid voor gezinnen

Met een chique design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de Eriba Exciting jonge en jong gebleven caravanners in vervoering. Afkomstig uit de automobielsector is het nieuwe design van de achterzijde met de Eriba hybride LED-achterlichten opvallend mooi. Met zijn strakke design straalt de Eriba Exciting een ongedwongen, decente soevereiniteit en dynamiek uit. Hetzelfde geldt voor het interieur van het voertuig. De woonruimte ademt een huiselijke sfeer uit.

Vorm volgt functie. De Eriba Exciting wordt gekenmerkt door een heldere indeling. De fraaie meubelen in het decor „Noce Cognac“ met de applicaties op de dakkasten en in de keukenbovenkasten onderstrepen het heldere karakter. De uitstekende kussens met de bekledingsstof naar keuze passen zich harmonieus aan de structuur van het interieur aan. De uitrusting laat niets te wensen over. Alvast sfeerproeven? Klik hier voor een panoramafilmpje…

Eriba Exciting: techniek en kwaliteit

Onder een stralend wit gelakt uiterlijk zit een moderne en robuuste carrosserietechniek verborgen in een sandwichconstructie met aluminiumplaat en hooggeïsoleerde polystyreenkern. De disselbak van de Eriba Exciting biedt plaats aan 2 gasflessen van elk 11 kg, een optionele afvalwatertank, niveaublokken, een reservewiel en nog veel meer. De klep van de gaskast kan plaatsbesparend omhoog worden opengeklapt, wat bijzonder handig is als er een fietsendrager is gemonteerd.

Onder alle vaste bedden bevindt zich een royale opbergruimte, die ook toegankelijk is via de buitenklep aan de voortentzijde. Ook de in de lengte geplaatste één-persoons bedden kunnen in hun geheel worden opgeklapt en bieden zo een enorme hoeveelheid opbergruimte. De kolossale bedkasten zijn zo ook van binnen optimaal toegankelijk. 

Klik hier voor meer informatie over de Eriba Exiting…

De Eriba Exciting is leverbaar in de volgende indelingen:


Martens Caravans wenst u een fijne vakantie!