Caravan kopen

Caravan kopen

Wilt u een caravan gaan kopen? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom! U vindt hier een uitgebreide keus aan verschillende modellen, stijlen, indelingen en prijzen. Dus werkelijk voor elk wat wils. U kunt lekker zelf rondneuzen om te zien welke indeling of stijl u het meest aanspreekt. Maar uiteraard kunnen we ook samen met u rond gaan om zo uw vragen direct te beantwoorden. Welke indeling is geschikt, welk model past achter mijn auto, wat mag mijn auto trekken, hoe werkt dit eigenlijk? Graag adviseren we u!

Wilt u een nieuwe caravan kopen? Maak een wensenlijst: welke indeling, welke bed-opstelling, wel of geen toiletruimte, tv-plaats etc. Hoeveel mag uw auto trekken? Hoeveel laadvermogen heeft u nodig? Gezinssamenstelling? Wat is het budget? Zo komt u tot een lijst met alle mogelijke wensen die de basis moeten vormen van de caravan. Hoogseizoen, vaste plaats, voor- of najaar, winter? Hoe u de caravan gaat gebruiken is belangrijk, want mogelijk stelt u daardoor speciale eisen aan de isolatie, de stabiliteit of de rijeigenschappen. Denk voor wintergebruik aan een luchtomloopsysteem voor de kachel en vloerverwarming; ook lekker in voor- en najaar trouwens. Onze collectie biedt alle mogelijke varianten; kijk hier welke modellen in onze showroom te zien zijn.

Klik hier voor een foto-impressie van ons bedrijf:

caravan kopen

Occasions

Wilt u een gebruikte caravan kopen? Ook dan is bovenstaande wensenlijst een handig hulpmiddel. Hoewel kopen via internet (zoals bijvoorbeeld via Marktplaats) steeds populairder wordt, doen veel mensen liever zaken met een officieel caravanbedrijf om een tweedehands caravan te kopen. Bij een dealer kunt u immers ook uw oude caravan inruilen, is er meer keus en u krijgt garantie. Alle occasions die wij aanbieden voldoen aan onze eisen, ze zijn schoon (van binnen en van buiten) en technisch in goede staat. Bij het rijklaar maken wordt de hele caravan gecontroleerd, zodat alle apparatuur goed functioneert en de caravan wordt met nieuwe banden aan u afgeleverd. Uiteraard met een jaar Bovag garantie.

Accessoires

Ook diverse handige accessoires zoals movers, fietsrekken en luifels/voortenten staan opgesteld zodat u zich hierover goed kunt laten informeren wat het beste bij u en uw caravan past. Vrijwel de gehele serie is te bekijken in onze moderne, verwarmde showroom. Voldoende gratis parkeerplaats en de koffie staat voor u klaar! Altijd een wisselende voorraad mooie occasions en diverse leuke aanbiedingen. Voortenten en luifels van Isabella, Bax/Unico en Dorema staan opgezet. Tevens vindt u een shop met onderdelen en accessoires voor in en om de caravan en voortent.